Tuusulanjärven Viikkouutiset 5.1.2011 - Artikkeli Joogasta

Arto sanoo, ettei joogaa voi oppia lehtijuttuja, kirjoja tai muita artikkeleja lukemalla. Todellisessa joogassa ei ole lainkaan kysymys pään tiedosta, filosofiasta tai uskonnosta tai edes asioiden ymmärtämisestä, vaan totuuden tiedostamisesta omasta todellisesta itsestä syvällisenä sisäisenä kokemuksena.

Kuitenkin jos haluat saada kokemuksen siitä mistä joogaharjoituksessa on kysymys, Arto suosittelee tulemaan hänen ohjaamilleen kursseille/harjoituksiin ja ottamaan asiasta selvää oman kokemuksen kautta. Arto ei pyydä sinua uskomaan mihinkään mitä hän sanoo tai mitä muut jooganohjaajat/-opettajat, gurut tai arvostetut ja kunnioitetut ns. "viisaat" sanovat. Parasta on luopua sokeasta uskosta tai takertumisesta uskontoihin, filosofioihin tai muihin ulkopuolisiin tahoihin ja luottaa siihen minkä kokee oman kokemuksen kautta todeksi ilman oman mielen luomia selityksiä. Sillä mielen luoma käsitys totuudesta ei koskaan ole itse Totuus vaan ainoastaan yritys ymmärtää jotain mitä ei voi ymmärtää, vaan joka on ainoastaan koettavissa, s.o. Totuus.

Erilaiset artikkelit voivat ruokkia mielen levottomuutta ja harhakäsityksiä todellisuudesta ja voivat siten olla totuuden näkemisen esteenä. Kuitenkin jos olet kiinnostunut lukemaan toimittajan (Sonja Huttunen) kirjoittaman artikkelin niin näet sen suurempana alla olevaa kuvaa näpäyttämällä.

Arto halaa puuta

Arto toivottaa kaikki Itsetuntemuksesta ja Totuudesta kiinnostuneet tervetulleiksi mukaan Joogatunneilleen. Tämän hetkisen kurssitarjonnan voit katsoa tarkemmin kurssit sivulta.

Mielen rauhaa ja tietoista elämää sisäisen totuuden johdattamana!
Arto Neuvonen


Aiheeseen liittyviä linkkejä:

Kuka Arto Neuvonen?

Lisätietoa varten yhteystiedot.