Palautetta Oshana Energy-Work -harjoituksista Tuusulan Taiteiden Yö

OEW

Oshana Energy-Work harjoitukset Tuusulan taiteiden yössä Rantatien Galleriassa perjantaina 14.8.2009 klo 18.00, 19.00 ja 20.00 olivat suuri menestys.

Useille ensikertalaisille Energy-Work harjoitukset avautuivat voimallisesti ja he tunsivat oman kehonsa energioita tavalla jota eivät olleet koskaan aikaisemmin kokeneet.

Muutamia kommentteja heti harjoitusten päätyttyä:
Eräs mies kertoi: "Tunsin energian hyvin voimakkaasti kämmenieni välissä aivan kuin energiapallona, kokemus alkoi välittömästi harjoituksen alussa"
Eräs nainen sanoi harjoituksen päätyttyä: "Minä olen hyvin innoissani tästä, sillä en ole aikaisemmin tuntenut energioita ja nyt minä tunnen ne käsissäni, tämä kaikki ihmetyttää minua kovasti, sillä se on niin uutta ja ihmeellistä".
Tiedustelin klo 19.00 alkaneen harjoituksen aikana kuinka moni tuntee energian vaikutuksen käsissään ja lähes kaikki nostivat kätensä ylös merkiksi tuntemuksistaan.
Tämä kaikki on vahvaa todistusta siitä kuinka Oshana Energy-Work harjoitukset voivat heti ensimmäisellä harjoituskerralla avata energiakanavia ja saada aikaan erilaisia energian tuntemuksia kehossa. Kiitos tästä kaikesta kuuluu Transmissiolle, joka on korkein ja puhtain henkinen energia meidän kanssamme kun teemme Oshana Energy-Work harjoituksia.

Kaikki jotka haluavat lisätietoa, tai vielä parempi, haluavat KOKEA Energy-Work harjoitukset, voivat tutustua tuleviin harjoituksiin osoitteessa http://oshana-energywork.com/

Arto kiittää kaikkia mukana olleita ja toivottaa kaikki tervetulleiksi mukaan Energy-Work tunneilleen, katso tarkemmin kurssit sivulta.

Energistä ja tietoista elämää kaikille
Arto Neuvonen

Jos haluat lisätietoa muista Oshanan tilaisuuksista ja opetuksista, niin voit tutustua niihin täällä: http://daveoshana.com/ tai osoitteessa: http://enlightenment-now.com/

Lisätietoa varten yhteystiedot.

Oshanan web-sivuilta saat lisätietoa Oshana Energy-Work -menetelmästä.


Aiheeseen liittyviä linkkejä:

Oshana Energy-Work -menetelmä

Oshana Energy-Work Tapahtumat