OSHANA ENERGY WORK PERUSKURSSI, Kerava

Aika: Lauantaina 22.09.2018. klo 14-18.30
Paikka: Killan koulu tanssisali, Kerava
Kurssin järjestää: Keravan opisto
Ohjaaja: Arto Neuvonen
Ilmoittautuminen: Kurssille ilmoittautuminen Keravan opiston kautta.
Netti-ilmoittautuminen ti 7.8. klo 9 alkaen.
Kurssin koodi: 840732
HUOM: KURSSI PERUTTU!

Kurssilla opit Oshana Energy Work Metodin perustekniikoita, joilla voit hoitaa kehoasi, lisätä elinvoimaasi, keventää mieltäsi ja tasapainottaa tunteitasi sekä palauttaa menetettyjä energioita.

Ota mukaan alusta, pullo juomavettä ja tilavat luonnonkuituiset (esim. puuvillaiset) vaatteet. Voit ottaa mukaan myös jotain kevyttä välipalaa (esim. hedelmiä, tuoremehua tai smoothie), pidämme n. 15 min tauon harjoitusten välissä. Lämpimät sukat saattavat olla tarpeen.

Oshana Energy Work soveltuu kaikenikäisille kehon hyvinvoinnista, kehotietoisuudesta, rentoutumisesta, itsetuntemuksesta, mielenrauhasta ja elinvoimaisuudesta kiinnostuneille aikuisille. Ei vaadi notkeutta tai aikaisempaa kokemusta Oshana Energy Work -harjoituksista, mutta harjoitukset soveltuvat myös hyvin aikaisemmin joogaa, taijita, qigongia ja taistelulajeja harjoittaneille.
Teemme kehoa puhdistavia, rentouttavia ja energisoivia harjoituksia mm. venytyksiä, kehon ja sisäelinten taputtelua ja hierontaa, ravisteluja sekä liikemeditaatioharjoituksia. Välillä lepäämme kehoa ja hengitystä kuunnellen.
Harjoitukset tehdään pääosin seisten. Tavoitteena on kehon, hengityksen ja mielen tiedostaminen ja kokemuksellinen itsetuntemus, sekä mielenrauhan, rentoutumisen, hyvän olon tunteen ja elinvoiman lisääntyminen.
Nämä tekniikat ovat yksinkertaisia, turvallisia ja tarpeeksi helppoja harjoitettavaksi yksin ensimmäisestä harjoituksesta alkaen.
Opettaja Arto Neuvosen koulutti henkilökohtaisesti Oshana Energy Work Metodin perustaja ja kehittäjä Dave Oshana.