Vielä kerran -tapaaminen

Aika: Perjantai 27.9.2024 klo 17:30 alkaen.
Paikka: Internet/Zoom
Tapahtuman järjestää: Intuitive Arts
Ohjaaja: Arto Neuvonen
Tiedustelut: Sähköpostilla Artolta.
Ilmoittautuminen: Sähköpostilla 26.9.2024 mennessä Artolle.
Osallistumismaksu: Ei osallistumismaksua, lahjoitukset tervetulleita.
Osallistuminen: Sähköpostilla mukaan ilmoittautuneille lähetämme linkin osallistumista varten.

Vielä kerran -tapahtumakuvaus

Vielä kerran

Meillä on tarkoitus tavata ainakin vielä kerran tässä tapaamisessa. Jatkosta ei ole tietoa muuten kuin että ainakaan seuraavaan kahteen viikkoon ei ole tapaamisia. Tämä voi olla viimeinen tapaaminen, jos ei ikuisesti niin ainakin toistaiseksi, joten tule mukaan vielä kerran.

Jos koet että tämä voi olla sinun viimeinen tapaaminen ja sen jälkeen olet täysin sinut itsesi kanssa etkä enää tarvitse mitään vaan olet täysin tyytyväinen, niin silloin tämä voi olla sinun viimeinen tapaaminen kanssani ja olet vihdoinkin löytänyt itsesi ja olet vapaa elämään niin kuin olisit voinut aina elää jokaisen hetken tähän päivään asti. Tosin olet vapaa vain tekemään sen mikä kuuluu sinun tehdä, kaikki muu saa jäädä pois, ettei se kahlitse vapauttasi olla ja tehdä.

Näyttäisi ainakin tämän hetken valossa että meillä on mahdollisuus tavata vielä kerran.

Osallistujilla tulee olla asennettuna ilmainen Zoom applikaatio (jos sinulla ei ole Zoomia asennettuna, voit ladata sen täältä: https://zoom.us/support/download, sinun ei tarvitse rekisteröityä käyttäjäksi, riittää että lataat ja asennat Zoomin ohjeiden mukaan) ja jokin multimedialaitteisto (tietokone, tabletti, kännykkä) jossa kamera, niin että voidaan kuulla ja nähdä toisemme Zoomin kautta.

Jos et ole koskaan tavannut Artoa fyysisesti, tai ollut häneen yhteydessä netin välityksellä, etkä ole hänen postituslistallaan, voit tiedustella häneltä sähköpostilla mahdollisuudesta osallistua "Vielä kerran" -tapaamiseen.

Yleistä tietoa

Tapaaminen soveltuu rentoutumisesta, kehotietoisuuden ja mielenrauhan lisäämisestä, ja oman Itsen kaikkein syvimmästä todellisuudesta kiinnostuneille aikuisille.
Tapaamisen sisältö määräytyy aiheen mukaan. Rentoutuminen ja avoimin mielin osallistuminen ovat paras tapa olla mukana tässä tapaamisessa.
Tavoitteena on kokemuksellinen itsetuntemus.

Tarkemmat ohjeet lähetetään tarvittaessa osallistujille sähköpostilla.

Myös Kahden kesken tapaaminen netin välityksellä on mahdollista varata.