Header image  
Kesäjooga  
 

Kesäjooga - Rajamäki

Aika: Sunnuntaisin 18.30-20.00, 20.04.-18.05.2008
Paikka: Rajamäen koulu ("kivikoulu"), Rajamäki
Harjoituksen järjestäjä: Rajamäen kyläyhdistys
Ohjaaja: Arto Neuvonen
Maksu: 5 euroa. Maksu otetaan vastaan kunkin harjoituksen osalta erikseen kun saavut paikalle.

Kesäjooga soveltuu kaiken ikäisille rentoutumisesta, kehotietoisuuden ja mielenrauhan lisäämisestä - yleensä joogasta kiinnostuneille aikuisille. Ei vaadi notkeutta tai aikaisempaa kokemusta joogasta. Harjoittelemme perusasanoita (asentoja), joiden avulla tiedostamme paremmin kehon tilan ja opimme rentoutumaan. Teemme venytyksiä, kiertoja, taivutuksia erilaisissa asennoissa tai lepäämme kehoa ja hengitystä kuunnellen. Tavoitteena on mielenrauhan kokeminen, rentoutuminen, jooga-asanoihin tutustuminen, kehon tilan ja hengityksen tiedostaminen harjoituksen eri vaiheissa. Ota mukaan jokin alusta (esim. puuvillapeite), luonnonkuituiset, tilavat ja lämpimät vaatteet sekä pullo juomavettä. Lämpimät sukat ja jokin peite saattavat olla tarpeen loppurentoutuksessa kehon rentoutumisen ja lämpimänä säilymisen varmistamiseksi.
Harjoitusten pääpaino on tietoisena olemisessa, ei niinkään fyysisissä liikkeissä tai niiden jatkuvassa kehittämisessä. Harjoituksista seuraa hyvä rentoutunut olo, mieli tyyntyy ja rauhoittuu.

Tämän hetkisen harjoitusaikataulun löydät kurssikalenteri sivulta.

Jos olet kiinnostunut joogasta, mutta et löydä itsellesi sopivaa kurssia, tai haluaisit aloittaa joogan harrastamisen vaikka työpaikallasi, niin ota yhteyttä meihin yhteystiedot sivun kautta.

Om Shanti

    Oppilaan asento