Jooga

Arto istuu

Jooga on lähtöisin Kaukoidästä (Intia). Joogan perinne on tuhansia vuosia vanha, mutta jooga on tunnettu länsimaissa laajalti vasta muutaman vuosikymmenen ajan. Todellinen Jooga ja sen syvin olemus on paljolti jäänyt tunnistamatta länsimaissa. Sana Jooga on alun perin lähtöisin Sanskritin kielestä, joka on ikivanha Intiassa käytetty kieli. "Jooga" tarkoittaa suomennettuna "ykseys" tai "Yhteys Jumalaan" englanniksi käännettynä "Oneness" tai "Unity with God". Tämä tarkoittaa että todellinen Joogi, joka on Joogan tilassa, on todellisuudessa yhtä Luojan kanssa. Kuinka moni heistä, jotka harjoittavat joogaa, ovat tuossa tilassa? Todellisuudessa he jotka käyvät jooga tunneilla, harjoittelevat jooga asanoita (asentoja) ja muita menetelmiä, poistaakseen ne tukokset, jotka estävät ykseyden kokemisen. Kun olet ykseyden tilassa, jooga asanat, Pranayama (hengitystekniikat), Meditaatio ja muut joogatekniikat lakkaavat.

Jos löydät sellaisen henkilön, joka on tietoisesti kokenut ykseyden, voit pitää itseäsi todella onnekkaana. Vielä parempi, jos voit tavata hänet ja/tai olla yhteydessä häneen ja nauttia sen seurauksista.

Suurin osa "Joogan opettajista" jotka opettavat joogaa tai ohjaavat jooga harjoituksia eivät ole tietoisesti kokeneet ykseyden tilaa. On suositeltavaa selvittää itsellesi, onko Joogan opettaja kokenut tietoisen ykseyden, ennen kuin lähdet seuraamaan häntä tai hänen oppejaan.

Om Shanti, Shanti, Shanti


Aiheeseen liittyviä linkkejä:

Mystiikan Tie, onko se sinun tiesi?

Kurssit

Yhteystiedot