Jooga

Arto istuu

Jooga on lähtöisin Kaukoidästä (Intia). Joogan perinne on tuhansia vuosia vanha, mutta jooga on tunnettu länsimaissa laajalti vasta muutaman vuosikymmenen ajan. Todellinen Jooga ja sen syvin olemus on paljolti jäänyt tunnistamatta länsimaissa. Sana Jooga on alun perin lähtöisin Sanskritin kielestä, joka on ikivanha Intiassa käytetty kieli. "Jooga" tarkoittaa suomennettuna "ykseys" tai "Yhteys Jumalaan" englanniksi käännettynä "Oneness" tai "Unity with God". Tämä tarkoittaa että todellinen Joogi, joka on Joogan tilassa, on todellisuudessa valaistunut ja yhtä Jumalan kanssa. Kuinka moni heistä, jotka harjoittavat joogaa, ovat tuossa tilassa? Todellisuudessa he jotka käyvät jooga tunneilla harjoittelevat jooga asanoita (asentoja) ja muita menetelmiä poistaakseen ne tukokset, jotka estävät Jumala yhteyden. Kun yhteyden tila on saavutettu, ei ole tarpeen enää harjoittaa jooga asanoita, Pranayamaa (hengitystekniikoita), Meditaatiota tai mitään muita jooga tekniikoita.

Tällä planeetalla ei ole kovin montaa ihmistä, jotka väittävät olevansa ykseyden tilassa. Jos löydät sellaisen henkilön, joka on ykseyden tilassa, voit pitää itseäsi todella onnekkaana. Vielä parempi, jos voit olla Henkisen Opettajan tai Valaistuneen henkilön oppilaana ja nauttia sen seurauksena olevista ihmeellisistä tuloksista.

Suurin osa "Joogan opettajista" jotka opettavat joogaa tai ohjaavat jooga harjoituksia eivät ole ykseyden tilassa, mutta kuitenkin jos joogan opettajalla on itsellään valaistunut henkinen opettaja, voit pitää itseäsi onnekkaana voidessasi olla sellaisen opettajan oppilaana. Luonnollisesti on syytä olla varovainen ja tarkkailla "millaisia hedelmiä puu kantaa".

Om Shanti, Shanti, Shanti


Aiheeseen liittyviä linkkejä:

Mystiikan Tie, onko se sinun tiesi?

Kurssit

Yhteystiedot