Mystiikan Tie

OEW

Kuka olet?

Onko mahdollista tietää todellisena kokemuksena, täysin varmasti, kuka olet?
Mystiikan Tie on sinua varten joka haluat oppia tuntemaan itsesi, eli Todellisen Minän kokemuksellisesti, niin ettet samaistu mielen luomaan käsitykseen tai ajatukseen itsestäsi. Tiedät olevasi se mikä Todella Olet, etkä samaistu kuvitteelliseen henkilöön, joka kuvittelet olevasi.
Vuosituhannen vaihteessa henkisessä heräämiskokemuksessa Arto tuli tietoiseksi omasta todellisesta olemuksestaan. Matkaa itsetuntemukseen ja sen jälkeistä elämää hän kutsuu nimellä Mystiikan Tie, se on totuuden etsijöiden ulottuvilla. Omaan kokemukseen perustuen hän sanoo että on mahdollista kokea oma Todellinen Minuus ja elää tietoisena ajattomasta Elämästä jo maan päällä eläessä.

Kenelle Mystiikan Tie sopii?

Haluaisitko tuntea itsesi? Oletko valmis luopumaan siitä mikä ei toimi? Tunnetko poltetta sydämessäsi auttaa muita löytämään itsensä tai vapautumaan sisäisistä ristiriidoista?
Mystiikan Tie on niitä varten, jotka ovat halukkaita viemään "Totuuden Liekkiä" eteenpäin, niin että lähimmäiset jotka etsivät totuutta itsestä, voisivat sen kokea.
Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta henkisistä asioista, mutta jos olet kokenut syvällisiä tiloja itsestäsi, tai jos olet esimerkiksi joogan opettaja, tai henkinen etsijä halukas auttamaan toisia etsijöitä, saattaa sinun olla helpompi hyväksyä mielesi avulla Mystiikan Tie. Kuitenkin on tärkeää tiedostaa että Mystiikan Tie ei ole mielen illuusiomatka, eikä aikaisemmin kuljettu tie tai koettu asia. On hyvin haasteellista pukea sanoiksi mitä Mystiikan Tie on, mutta se on mahdollista kokea.

Tuntuuko omalta?

Oletko Mystiikan Tiellä tai valmis astumaan sille?
Ota yhteyttä Artoon sähköpostin välityksellä jos haluat lisätietoja, tai kerro itsestäsi ja toiveistasi jos koet olevasi Mystiikan Tiellä tai tunnet sen omaksesi.

Arto pitää myös etätapaamisia netin välityksellä. Näistä tapaamisista on erityisesti hyötyä ja apua Mystiikan Tiellä oleville. Tulevat tapaamiset löydät kurssikalenteri-sivulta.

Lisätietoja Artosta