Arto Neuvonen

OEW

Oshana Energy-Work

Arto on harjoittanut Oshana Energy-Work Metodia vuodesta 2002. Hän on saanut menetelmästä apua jokapäiväiseen elämäänsä parantuneen terveyden, lisääntyneen energian ja mielenrauhan sekä henkisen kehityksen muodossa. Hän suosittelee menetelmää kaikille henkisyydestä, omasta terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneille. Harjoitukset sopivat kaikenikäisille, eivätkä vaadi hyvää kuntoa tai notkeutta. Ne on helppo omaksua ja niitä voi tehdä kotona, luonnossa tai työpaikalla jne.

Lisätietoa osoitteesta daveoshana.com.

Jooganohjaaja

Arto on hankkinut jooganohjaajan koulutuksen 1990-luvulla. Hän on ohjannut joogaryhmiä vuodesta 1999. Arto ei halua kutsua ohjaamaansa joogaharjoitusta millään erityisellä nimellä, mutta harjoitukset muistuttavat klassista Hatha-joogaa. Harjoitusten pääpaino on meditaatiivisessa tilassa tietoisena olemisessa, ei niinkään fyysisissä liikkeissä tai niiden jatkuvassa kehittämisessä. Harjoituksista seuraa hyvä rentoutunut olo, mieli tyyntyy ja rauhoittuu. Perimmäinen tavoite on tulla tietoiseksi Todellisesta Itsestä!

Tuhannet suomalaiset joogan harrastajat eri puolilta Suomea ovat osallistuneet hänen kursseilleen. Arto ohjaa harjoituksia mm. eri puolilla Keski-Uusimaata, Aikuisopistoissa, Sport clubeilla sekä yrityksissä työntekijöille. Harjoitusaikataulun kursseista joille voit hakeutua löydät kurssikalenteri-sivulta.

Jos olet kiinnostunut joogasta, mutta et löydä itsellesi sopivaa kurssia tai haluaisit aloittaa joogan harrastamisen vaikka työpaikallasi, niin ota yhteyttä Artoon yhteystiedot-sivun kautta.


Aiheeseen liittyviä linkkejä:

Joogan peruskurssi sekä miehille että naisille
Joogan jatkokurssi sekä miehille että naisille
Äijäjooga vain miehille!

Mystiikan Tie, onko se sinun tiesi?

Blogi Blogi viestejä tapahtumista, ym. yleistä.