Oshana Energy-Work

OEW

Oshana Energy-Work -menetelmä on erinomainen tapa lisätä tietoisuutta, sekä puhdistaa, vahvistaa ja oppia tuntemaan omia energioitasi. Jo lyhytaikainen Oshana Energy-Work -menetelmän harjoittaminen lisää hyvinvointiasi. Harjoituksen asennot ja liikkeet ovat helposti omaksuttavissa ja lyhyessä ajassa harjoitus voi muuttua miellyttäväksi liikemeditaatioksi.

Lainaus menetelmän kehittäjän Dave Oshanan web-sivuilta:

"Oshana Energy-Work -menetelmä on hoitava liikemeditaatio, joka edistää mielenrauhaa, syvää rentoutumista ja stressistä vapautumista poistamalla esteet akupunktio qi-meridiaaneista sekä puhdistamalla jooga chakrat ja nadit.

OEWM hyödyntää fyysisten liikkeiden sarjaa, asentoja, itse suoritettua hierontaa, rentoutumista ja hengitysmenetelmiä, jotka tehokkaasti tukevat, vahvistavat ja korjaavat kehon toimintoja. Jokainen tekniikka kohottaa oppilaan energian ja tietoisuuden tasoja. Edistyneet harjoittajat oppivat tunnistamaan, välttämään ja parantamaan sairauksia."

Opettajan Arto Neuvonen koulutti henkilökohtaisesti OEWM:n perustaja ja kehittäjä Dave Oshana. Arton tunnit löytyvät Kurssikalenteristamme.

Lisätietoja Oshana Energy-Work -menetelmästä.

Mystiikan Tie, onko se sinun tiesi?