Joogan peruskurssi

Arto istuu

Joogan peruskurssi soveltuu rentoutumisesta, kehotietoisuuden ja mielenrauhan lisäämisestä ja/tai yleensä joogasta kiinnostuneille aikuisille. Ei vaadi notkeutta tai aikaisempaa kokemusta joogasta. Harjoittelemme perusasanoita (asentoja), joiden avulla tiedostamme paremmin kehon tilan ja opimme rentoutumaan. Teemme venytyksiä, kiertoja, taivutuksia erilaisissa asennoissa tai lepäämme kehoa ja hengitystä kuunnellen. Tavoitteena on mielenrauhan kokeminen, rentoutuminen, jooga-asanoihin tutustuminen, kehon tilan ja hengityksen tiedostaminen harjoituksen eri vaiheissa, sekä lisääntynyt itsetuntemus. Perimmäinen tavoite on tulla tietoiseksi Todellisesta Itsestä! Harjoitusten pääpaino on tietoisena olemisessa, ei niinkään fyysisissä liikkeissä tai niiden jatkuvassa kehittämisessä. Harjoituksista seuraa hyvä rentoutunut olo, mieli tyyntyy ja rauhoittuu.

Ota mukaan jokin alusta (esim. puuvillapeite), luonnonkuituiset, tilavat ja lämpimät vaatteet sekä pullo juomavettä. Villasukat ja jokin peite saattavat olla tarpeen loppurentoutuksessa kehon rentoutumisen ja lämpimänä säilymisen varmistamiseksi.

Peruskurssille voit osallistua vuodesta toiseen, jossain vaiheessa kuitenkin saatat haluta syventää kokemustasi ja siirtyä Joogan jatkokurssille.

Tämän hetkisen harjoitusaikataulun löydät kurssikalenteri sivulta.

Jos olet kiinnostunut joogasta, mutta et löydä itsellesi sopivaa kurssia, tai haluaisit aloittaa joogan harrastamisen vaikka työpaikallasi, niin ota yhteyttä meihin yhteystiedot sivun kautta.

Om Shanti, Shanti, Shanti


Aiheeseen liittyviä linkkejä:

Jooga Perustietoa joogasta

Äijäjooga vain miehille!

Joogan jatkokurssi sekä miehille että naisille

Kurssit