Joogan jatkokurssi

Arto istuu

Joogan jatkokurssi soveltuu joogaan jo tutustuneille aikuisille. Noin vuoden jatkunut joogan harjoittaminen riittää yleisimpiin asanoihin tutustumiseen, jonka jälkeen saattaa tulla tarve syventää omaa harjoittelua. Jatkokurssilla harjoittelemme käyttäen apuna asanoita kuten peruskurssillakin, mutta harjoituksen ohjauksessa annetaan enemmän tilaa oman harjoitusrytmin ja sisäisen johdatuksen löytymiselle. Teemme venytyksiä, kiertoja, taivutuksia erilaisissa asennoissa tai lepäämme kehoa ja hengitystä kuunnellen. Tavoitteena on mielenrauhan kokeminen, rentoutuminen, kehon tilan ja hengityksen tiedostaminen harjoituksen eri vaiheissa, sekä tutustuminen sisäiseen johdatukseen ja oman kokemuksen syvällinen tiedostaminen ja itsetuntemus. Perimmäinen tavoite on tulla tietoiseksi Todellisesta Itsestä! Harjoitusten pääpaino on tietoisena olemisessa, ei niinkään fyysisissä liikkeissä tai niiden jatkuvassa kehittämisessä. Harjoituksista seuraa hyvä rentoutunut olo, mieli tyyntyy ja rauhoittuu.

Ota mukaan jokin alusta (esim. puuvillapeite), luonnonkuituiset, tilavat ja lämpimät vaatteet sekä pullo juomavettä. Villasukat ja jokin peite saattavat olla tarpeen loppurentoutuksessa kehon rentoutumisen ja lämpimänä säilymisen varmistamiseksi.

Jatkokurssille voit osallistua vuodesta toiseen.

Tämän hetkisen harjoitusaikataulun löydät kurssikalenteri sivulta.

Jos olet kiinnostunut joogasta, mutta et löydä itsellesi sopivaa kurssia, tai haluaisit aloittaa joogan harrastamisen vaikka työpaikallasi, niin ota yhteyttä meihin yhteystiedot sivun kautta.

Om Shanti, Shanti, Shanti


Aiheeseen liittyviä linkkejä:

Jooga Perustietoa joogasta

Joogan peruskurssi sekä miehille että naisille

Äijäjooga vain miehille!

Kurssit