Header image  
Vedic Art -kurssi  
 

Vedic Art -peruskurssi, 1. osio
Vantaa
Aika: La-su 27.-28.09.2008 klo 10.00-16.00
Paikka: Vantaan seudun steinerkoulu, Satakielentie 5, 01450 Vantaa
Ohjaaja: Merja Neuvonen

Tule etsimään omaa sisäistä luovuuden lähdettäsi Vedic Art –menetelmän avulla. Et tarvitse aiempaa kokemusta maalaamisesta tai piirtämisestä, niistä ei ole myöskään haittaa. Tällä kurssilla voit löytää itsestäsi suuren tai pienen taiteilijan – ja mikä tärkeää, tehdä matkan sisimpääsi.

Tervetuloa Vedic Art -peruskurssin 1. osioon (prinsiipit 1 - 8).

Vedic Artin 17 prinsiippiä opetetaan kolmen viikonlopun aikana. Viikonloppukurssien välillä on hyvä olla taukoa, jotta on aikaa sisäistää asia ja tehdä harjoituksia. Voit käydä myös vain osan kurssista, mikäli et halua käydä sitä kokonaisuudessaan loppuun asti.

Prinsiipit käydään läpi seuraavassa järjestyksessä:

1. viikonloppu la - su, prinsiipit 1 - 8
2. viikonloppu la - su, prinsiipit 9 - 14
3. viikonloppu la - su, prinsiipit 15 - 17

Vedic Art –menetelmässä jokainen itse päättää millaisilla välineillä hän haluaa työskennellä. Voit ottaa mukaasi seuraavia piirustustarvikkeita:
  • paljon halpaa suttupaperia
  • piirustuspaperia ja/tai akvarellipaperiarkkeja
  • luonnoslehtiö A3 tai A4
  • lyijykyniä (2 B – 8 B) tai paksu lyijytäytekynä, hiiltä, puukyniä, akvarellikyniä, öljy- tai kuivapastelleja, akryyli- tai guassivärejä (ei kuitenkaan öljyvärejä, koska ne kuivuvat hitaasti)
  • maalauspohjia
  • mahdollisuuksien mukaan pieni pussillinen hienoa hiekkaa, kankaanpaloja, papereita, sideharsoa ym. pintamateriaaleja
  • kaikenkokoisia pensseleitä, teloja, sieniä, palettiveitsi, kangasrättejä, vesikuppi, alusta värien sekoittamiseen (paletti tai kertakäyttölautaset sopivat hyvin tarkoitukseen)
  • sakset, liimaa, maalarinteippiä, talouspaperia
Edellä mainitut tarvikkeet ovat ohjeellisia. Alkuun pääsee jo pienellä varustuksella, eikä aluksi kannata tehdä suuria investointeja tarvikkeisiin. Kuitenkin paperia, lyijykyniä, värikyniä tai muita värejä on hyvä olla mukana jo ensimmäisenä kurssipäivänä.

Kurssin hinta on 80 €/vkl tai 40 €/pv. Hinta sisältää opetuksen ja vuokran, kahvin/teen. Jokainen tuo itse omat piirustus-/maalaustarvikkeet mukanaan.

Taiteen tekeminen kuluttaa energiavarastoja ja on tärkeää syödä ja juoda riittävästi kurssin aikana. Kannattaa ottaa mukaan omia eväitä. Ruoka-annoksia voi lämmittää koululla. Lähimmät ruokailupaikat löytyvät Korsosta (n. 3 km) sekä Keravalta (n. 5 km).

Aloittelijat ovat tervetulleita. Mikäli sinulla on jotain kysyttävä, saat minuun yhteyden sähköpostilla tai puhelimella (parhaiten iltaisin klo 17.00 jälkeen), katso yhteystiedot. Ilmoittautumiset 12.9.08 mennessä.

Tervetuloa mukaan!

Merjan muut kurssit löytyvät Kurssikalenteristamme.

   

Lentoon