Vedic Art -peruskurssi, 1. osio Helsinki

Aika: La-su 16-17.1.2010 klo 10.00-16.00
Paikka: Pitäjänmäen vanha juna-asema, Pitäjänmäentie 40, 00370 Helsinki
Paikalle pääsee hyvin junalla, bussilla tai autolla.
Kurssin vetäjä: Merja Neuvonen

Kultainen kukkapeltoTule etsimään omaa sisäistä luovuuden lähdettäsi Vedic Art –menetelmän avulla. Et tarvitse aiempaa kokemusta maalaamisesta tai piirtämisestä, niistä ei ole myöskään haittaa. Tällä kurssilla voit löytää itsestäsi suuren tai pienen taiteilijan – ja mikä tärkeää, tehdä matkan sisimpääsi.

Vedic Artin 17 prinsiippiä opetetaan kolmen viikonlopun aikana. Viikonloppukurssien välillä on hyvä olla taukoa, jotta on aikaa sisäistää asia. Voit käydä myös vain osan kurssista, mikäli et halua käydä sitä kokonaisuudessaan loppuun asti.

Prinsiipit käydään läpi seuraavassa järjestyksessä:

1. viikonloppu la - su, prinsiipit 1 - 8
2. viikonloppu la - su, prinsiipit 9 - 14
3. viikonloppu la - su, prinsiipit 15 - 17

Vedic Art –menetelmässä jokainen itse päättää millaisilla välineillä hän haluaa työskennellä. Voit ottaa mukaasi seuraavia piirustustarvikkeita:
Edellä mainitut tarvikkeet ovat ohjeellisia. Alkuun pääsee jo pienellä varustuksella, eikä aluksi kannata tehdä suuria investointeja tarvikkeisiin. Kuitenkin suttupaperia, maalauspaperia, lyijykyniä, värikyniä ja muita värejä on hyvä olla mukana jo ensimmäisenä kurssipäivänä.

Kurssin hinta on 90 €/vkl. Hinta sisältää opetuksen ja vuokran. Jokainen tuo itse omat piirustus-/maalaustarvikkeet mukanaan.
Jos olet jo käynyt Vedic Art -peruskurssin, olet tervetullut maalaamaan hintaan 10 €/pv.

Taiteen tekeminen kuluttaa energiavarastoja ja on tärkeää syödä ja juoda riittävästi kurssin aikana. Voit ottaa mukaan omia eväitä. Lähistöltä löytyy pizzeria, josta saa ostaa myös salaatteja.

Mikäli sinulla on jotain kysyttävä, saat minuun yhteyden sähköpostilla tai puhelimella (parhaiten iltaisin klo 17.00 jälkeen), katso yhteystiedot.
Ilmoittautumiset 8.1.2010 mennessä.

Tervetuloa mukaan!

Merjan muut kurssit löytyvät Kurssikalenteristamme.