Kuka löytää itsen?

Aika: Maanantai 21.09.2020. klo 18.00 - n. 19.20 (varaa reilusti vapaata aikaa harjoituksen jälkeen)
Paikka: Zoom, Internet
Tapahtuman järjestää: Intuitive Arts
Ohjaaja: Arto Neuvonen
Tiedustelut: Sähköpostilla Artolta hyvissä ajoin, mieluiten muutama päivä ennen tapahtumapäivää (myöhäisiin tiedusteluihin ei välttämättä ehditä vastata)
Ilmoittautuminen: Sähköpostilla Artolle Pe 18.09.2020 klo 16:00 mennessä.
Osallistumismaksu: Ei osallistumismaksua, lahjoitukset tervetulleita.
Osallistumisohjeet: Tapaamiseen ilmoittautuneille lähetämme sähköpostilla viimeistään tapaamispäivään mennessä ohjeistuksen osallistumista varten ja koodin jolla pääsee mukaan tapaamiseen.

Kuka löytää itsen? -tapahtuman kuvaus

Kuka löytää itsen? -kysymys on monitahoinen. Kenen on mahdollista löytää itsensä? Vaatiiko se jotain erityisominaisuuksia, jotta voi oppia tuntemaan itsensä tai löytää itsestään perimmäisen totuuden, jonka varassa on hyvä elää. Toisaalta kysymys pohtii sitä, kuka tai mikä on se, joka meissä löytää itsen. Löytääkö itse itsensä, vai mistä on kysymys? Muuttuuko ainoastaan mielessä oleva käsitys itsestä, vai täytyykö tapahtua jotain muuta ja perustavanlaatuisempaa, jotta voi todella kokea itsen sellaisena kuin on?

Edellisessä tapaamisessa aloitimme itsetuntemukseen perehtymisen ja tämän kertaisessa tapaamisessa paneudumme eri tavalla asian ytimeen.

Uskallatko katsoa totuutta itsestä ja kokea sen sellaisena kuin se on? Kun olet löytänyt todellisen itsesi, et pääse siitä enää eroon.

Yleinen tapahtumakuvaus

Tapaaminen soveltuu rentoutumisesta, kehotietoisuuden ja mielenrauhan lisäämisestä, ja oman Itsen kaikkein syvimmästä todellisuudesta kiinnostuneille aikuisille.
Tapahtuman sisältö määräytyy aiheen ja osallistujien mukaan. Perustana on rentoutuminen ja asettuminen lepoon avoimin mielin kuuntelemaan sisimmässäsi tapahtuvaa resonointia tapaamisen aikana välittyvään energiaan ja puhuttuun viestiin. Tapaamiseen osallistujien ei tarvitse tehdä mitään, he voivat olla levossa kehosta ja hengityksestä sekä sisäisestä kokemuksesta tietoisina.
Tavoitteena on mielenrauhan kokeminen, rentoutuminen ja etenkin kokemuksellinen itsetuntemus.

Tarkemmat ohjeet tapaamiseen mukaan ilmoittautuneille osallistujille lähetetään sähköpostilla ennen tapaamista.