Uskallatko?

Aika: Maanantai 19.10.2020. klo 18.00 - n. 19.20 (varaa reilusti vapaata aikaa harjoituksen jälkeen)
Paikka: Zoom, Internet
Tapahtuman järjestää: Intuitive Arts
Ohjaaja: Arto Neuvonen
Tiedustelut: Sähköpostilla Artolta hyvissä ajoin, mieluiten muutama päivä ennen tapahtumapäivää (myöhäisiin tiedusteluihin ei välttämättä ehditä vastata)
Ilmoittautuminen: Sähköpostilla Artolle Pe 16.10.2020 klo 16:00 mennessä.
Osallistumismaksu: Ei osallistumismaksua, lahjoitukset tervetulleita.
Osallistumisohjeet: Tapaamiseen ilmoittautuneille lähetämme sähköpostilla viimeistään tapaamispäivään mennessä ohjeistuksen osallistumista varten ja koodin jolla pääsee mukaan tapaamiseen.

Uskallatko? -tapahtuman kuvaus

Tässä tapaamisessa tutustumme pelkoon. Siksi otsikossa kysytään: uskallatko?

Pienenä poikana olin laskemassa suksilla mäkeä kaverin kanssa. Paikalle tuli minulle tuntematon hieman iäkkäämpi poika, joka laski niin jyrkästä ja isosta mäestä alas, josta minä en millään uskaltanut laskea. Hän uskalsi, minä en.

Pelolla on joskus meitä suojaava vaikutus, kuten tuossa mäenlasku tapauksessa minun taidot eivät olisi riittäneet turvalliseen laskuun niin isosta mäestä. Pelko voi myös rajoittaa elämäämme joskus kohtuuttoman paljon. Mistä pelossa on loppujen lopuksi kysymys ja miten elää pelon kanssa? Tässä tapaamisessa tutustumme pelon olemukseen ja katsomme pelkoa sellaisena kuin se on.

Yleinen tapahtumakuvaus

Tapaaminen soveltuu rentoutumisesta, kehotietoisuuden ja mielenrauhan lisäämisestä, ja oman Itsen kaikkein syvimmästä todellisuudesta kiinnostuneille aikuisille.
Tapahtuman sisältö määräytyy aiheen ja osallistujien mukaan. Perustana on rentoutuminen ja asettuminen lepoon avoimin mielin kuuntelemaan sisimmässäsi tapahtuvaa resonointia tapaamisen aikana välittyvään energiaan ja puhuttuun viestiin. Tapaamiseen osallistujien ei tarvitse tehdä mitään, he voivat olla levossa kehosta ja hengityksestä sekä sisäisestä kokemuksesta tietoisina.
Tavoitteena on mielenrauhan kokeminen, rentoutuminen ja etenkin kokemuksellinen itsetuntemus.

Tarkemmat ohjeet tapaamiseen mukaan ilmoittautuneille osallistujille lähetetään sähköpostilla ennen tapaamista.