Olipa kerran ...

Aika: Maanantai 16.11.2020. klo 18.00 - n. 19.20 (varaa reilusti vapaata aikaa harjoituksen jälkeen)
Paikka: Zoom, Internet
Tapahtuman järjestää: Intuitive Arts
Ohjaaja: Arto Neuvonen
Tiedustelut: Sähköpostilla Artolta hyvissä ajoin, mieluiten muutama päivä ennen tapahtumapäivää (myöhäisiin tiedusteluihin ei välttämättä ehditä vastata)
Ilmoittautuminen: Sähköpostilla Artolle Pe 13.11.2020 klo 13:00 mennessä.
Osallistumismaksu: Ei osallistumismaksua, lahjoitukset tervetulleita.
Osallistumisohjeet: Tapaamiseen ilmoittautuneille lähetämme sähköpostilla viimeistään tapaamispäivänä ohjeistuksen osallistumista varten ja koodin jolla pääsee mukaan tapaamiseen.

Olipa kerran ... -tapahtuman kuvaus

Monet sadut alkavat "Olipa kerran ..." Näin alkaa myös tämä tapaaminen, tai ainakin sen otsikko.

Sadut tuovat lapsille lohtua, toivoa ja joskus jännitystä sekä uskoa siihen että hyvä voittaa aina.

Me ihmiset, myös aikuiset, kerromme itsellemme päivittäin satuja, vaikkemme ehkä sitä aina huomaa. Sadut ovat niin kiehtovia ja mukaansa tempaavia, että ne vievät meidän täysin mielikuvitusmaailmaan, jossa me koemme elävämme kuten sadun pää-henkilö.

Kuka on sinun suosikki sadun päähenkilö? Samaistutko häneen ja haluatko olla kuten hän?

Tässä tapaamisessa tutustumme uskomattomaan satuun, jonka päähenkilönä sinä olet tai saattaisit olla. Haluatko kuulla tuon sadun, joka alkaa sanoilla "Olipa kerran ..."

Huom: Ilmoittautumiset viimeistään perjantai 13 päivä! ;)

Ensikertalaisia jotka eivät ole koskaan tavanneet Artoa pyydetään tiedustelemaan häneltä sähköpostilla osallistumismahdollisuudesta (mielellään useita päiviä ennen tapaamispäivää).

Yleinen tapahtumakuvaus

Tapaaminen soveltuu rentoutumisesta, kehotietoisuuden ja mielenrauhan lisäämisestä, ja oman Itsen kaikkein syvimmästä todellisuudesta kiinnostuneille aikuisille.
Tapahtuman sisältö määräytyy aiheen ja osallistujien mukaan. Perustana on rentoutuminen ja asettuminen lepoon avoimin mielin kuuntelemaan sisimmässäsi tapahtuvaa resonointia tapaamisen aikana välittyvään energiaan ja puhuttuun viestiin. Tapaamiseen osallistujien ei tarvitse tehdä mitään, he voivat olla levossa kehosta ja hengityksestä sekä sisäisestä kokemuksesta tietoisina.
Tavoitteena on mielenrauhan kokeminen, rentoutuminen ja etenkin kokemuksellinen itsetuntemus.

Tarkemmat ohjeet lähetetään osallistujille sähköpostilla ennen tapaamista.