Ajatuskatkos

Aika: Maanantai 23.11.2020. klo 18.00 - n. 19.20 (varaa reilusti vapaata aikaa harjoituksen jälkeen)
Paikka: Zoom, Internet
Tapahtuman järjestää: Intuitive Arts
Ohjaaja: Arto Neuvonen
Tiedustelut: Sähköpostilla Artolta hyvissä ajoin, mieluiten muutama päivä ennen tapahtumapäivää (myöhäisiin tiedusteluihin ei välttämättä ehditä vastata)
Ilmoittautuminen: Sähköpostilla Artolle Pe 20.11.2020 klo 16:00 mennessä.
Osallistumismaksu: Ei osallistumismaksua, lahjoitukset tervetulleita.
Osallistumisohjeet: Tapaamiseen ilmoittautuneille lähetämme sähköpostilla viimeistään tapaamispäivänä ohjeistuksen osallistumista varten ja koodin jolla pääsee mukaan tapaamiseen.

Ajatuskatkos -tapahtuman kuvaus

Edellisen tapaamisen päätyttyä minulle tuli täydellinen ajatuskatkos. Mitään ajatusta ei tullut mieleen liittyen seuraavaan tapaamiseen. Kunnes (valitettavasti) lopulta tuli ajatus. Se ajatus oli "ajatuskatkos", eli mieleen tuli sana ajatuskatkos, joka katkaisi ajatuskatkoksen.

Olin jo alkamassa riemuitsemaan että nyt olen sanonut kaiken mitä minun kuuluu sanoa liittyen todelliseen itsetuntemukseen, koska mitään uutta aihetta ei tuntunut tulevan seuraavaa tapaamiskertaa varten. Kuitenkin tajusin hetken kuluttua että tuo ajatukseton hetki oli tarkoitettu minun mielen tajuamiseksi että ajatuskatkos on seuraavan tapaamisemme aihe. Joten se siitä ideasta että kaikki on jo sanottu ja mitään lisättävää ei enää ole.

Tila jossa ei ole ajatuksia on erittäin hyvä tila olla, etenkin kun mieli tottuu olemaan siinä. Tuossa tilassa olemista voi harjoitella ja se voi tapahtua myös spontaanisti. Useimmat ihmiset eivät edes huomaa olleensa ajatuksettomassa tilassa, ainakaan joka kerta kun tuo tila ilmestyy. Tämän kertaisessa tapaamisessa tutustumme ajatuksettomaan tilaan ja tutkimme mahdollisuutta kokea pysyvä tila, jossa ajatusta ei ole läsnä.

Sinun ei tarvitse ajatella tästä asiasta mitään erityistä, mutta voit toki niin tehdä jos haluat. Ajatuksettoman tilan kokemiseksi riittää että tulet mukaan tapaamiseen. Saatat huomata että ajatukset katoavat pitkäksi aikaa ja parhaimmillaan tilalle tulee uusi tila, jossa olet täysin vapaa.

Ensikertalaisia jotka eivät ole koskaan tavanneet Artoa fyysisesti, tai netin välityksellä, pyydetään tiedustelemaan häneltä sähköpostilla osallistumismahdollisuudesta (mielellään useita päiviä ennen tapaamispäivää).

Yleinen tapahtumakuvaus

Tapaaminen soveltuu rentoutumisesta, kehotietoisuuden ja mielenrauhan lisäämisestä, ja oman Itsen kaikkein syvimmästä todellisuudesta kiinnostuneille aikuisille.
Tapahtuman sisältö määräytyy aiheen ja osallistujien mukaan. Perustana on rentoutuminen ja asettuminen lepoon avoimin mielin kuuntelemaan sisimmässäsi tapahtuvaa resonointia tapaamisen aikana välittyvään energiaan ja puhuttuun viestiin. Tapaamiseen osallistujien ei tarvitse tehdä mitään, he voivat olla levossa kehosta ja hengityksestä sekä sisäisestä kokemuksesta tietoisina.
Tavoitteena on mielenrauhan kokeminen, rentoutuminen ja etenkin kokemuksellinen itsetuntemus.

Tarkemmat ohjeet lähetetään osallistujille sähköpostilla ennen tapaamista.