Merja Neuvonen

Olen kotoisin maalta, pieneltä paikkakunnalta Itä-Suomesta. Tunnen olleeni onnettaren suosikki saadessani viettää lapsuuteni ja nuoruuteni maaseudun rauhassa. Niitä peruja on rakkauteni luontoon ja luonnonläheiseen elämäntapaan.

Olen itse saanut valtavasti apua luontaishoidoista ja luonnonmukaisesta elämäntavasta. Ensiksi halusin opiskella Reikin. Kävin I- ja II-kurssit Reikistä v. -97, III-kurssin eli Reiki Master-asteen suoritin v. -00.

Kiinnostuin taideterapiasta ja sen parantavista vaikutuksista v. -99. Päädyin opiskelemaan taideterapiamuotoa jossa apuna käytetään maalaamista, saven muokkaamista ja muotopiirustusta. Valmistuin diplomi-taideterapeutiksi v. -01.

Taide ja sen yhdistäminen tähän tavalliseen elämään johdatti tieni Vedic Art -menetelmän pariin v. -00. Ihmisen sisältä kumpuava luovuus ja mahdollisuus sisäisen prosessin läpikäymiseen innostivat minua jatkamaan Vedic Art -opettajaksi v. -02.

Intuitiiviseen energiahoitoon tutustuin 2000 luvun alkupuolella. Koin hoidot puhdistavina, rentouttavina ja elämäntilannettani selkiyttävinä. Valmistuin Intuitiiviseksi parantajaksi v. 2013.

Olen äärettömän kiitollinen kaikille läheisilleni, ystävilleni ja henkisille opettajilleni, jotka ovat auttaneet tielläni kohti valoa ja itsetuntemusta. Tänä päivänä minulla on hyvä olla itseni kanssa. Olen kiitollinen kaikista tielleni tulleista esteistä, sillä juuri ne ovat ohjanneet elämänkulkuani oikeaan suuntaan ja luontaishoitojen pariin. Saatuani itse apua luontaismenetelmistä mm. paniikkihäiriööni ja parannuttuani siitä, minulle tuli tarve auttaa muita kanssakulkijoitani. Halusin myös toteuttaa unelmani omasta yrityksestä - ja siten syntyi Intuitive Arts. Toivon sen kautta voivani auttaa ja palvella muita ihmisiä ja välittää kaikille kiinnostuneille näitä yllä mainitsemiani tietoja ja taitoja.