Joulurauhaa

Aika: Maanantai 30.11.2020. klo 18.00 - n. 19.20 (varaa reilusti vapaata aikaa harjoituksen jälkeen)
Paikka: Zoom, Internet
Tapahtuman järjestää: Intuitive Arts
Ohjaaja: Arto Neuvonen
Tiedustelut: Sähköpostilla Artolta hyvissä ajoin, mieluiten muutama päivä ennen tapahtumapäivää (myöhäisiin tiedusteluihin ei välttämättä ehditä vastata)
Ilmoittautuminen: Sähköpostilla Artolle Pe 27.11.2020 klo 16:00 mennessä.
Osallistumismaksu: Ei osallistumismaksua, lahjoitukset tervetulleita.
Osallistumisohjeet: Tapaamiseen ilmoittautuneille lähetämme sähköpostilla viimeistään tapaamispäivänä ohjeistuksen osallistumista varten ja koodin jolla pääsee mukaan tapaamiseen.

Joulurauhaa -tapahtuman kuvaus

"Me käymme joulun viettohon..."

Joulun aikaan liittyy paljon hyvän joulun toivotuksia joulurauhan julistuksia, yms. hyvän toivotusta ja lahjojen antamista ja saamista. Kuitenkin jos katsotaan uutisia, joita joulun aikaan tiedotusvälineissä kerrotaan, jouluun liittyy myös paljon yksinäisyyttä, masennusta ja jopa (itse)murhia.

Miten joulu voi olla joillekin ihmisille hyvin negatiivista aikaa vaikka joka tuutista toitotetaan joulurauhaa!?

Tässä tapaamisessa tutustumme todelliseen rauhan olemukseen ja mm. siihen miten joululaulussakin käytetyt sanat "... ja mieleen hiljaiseen taas Jeesus lapsi syntyy uudelleen..." voisi ymmärtää ja kuinka todellinen uudelleen syntyminen on oikeasti koettavissa.

Kaikki rauhasta kiinnostuneet ja rauhaa rakastavat voivat ilmoittautua mukaan kaikessa rauhassa pe. 27.11. mennessä, tai kovalla (joulu)kiireellä vielä senkin jälkeen! ;)

Tämän kertainen tapaaminen saattaa olla viimeinen yhteinen etätapaaminen (tänä vuonna.)

Kahden kesken tapaamisia on mahdollista varata vielä tämän vuoden puolelle ja ilman tapaamismaksua! Lahjoitukset ovat kuitenkin tervetulleita näin joulun alla. Tiedustele sopivaa aikaa sähköpostilla Artolta, jos koet kaipaavasi yhteyttä Zoomissa kahden kesken hänen kanssaan.

Ensikertalaisia jotka eivät ole koskaan tavanneet Artoa fyysisesti, tai netin välityksellä, pyydetään tiedustelemaan häneltä sähköpostilla osallistumismahdollisuudesta "Joulurauhaa -tapahtumaan" (mielellään useita päiviä ennen tapaamispäivää).

Yleinen tapahtumakuvaus

Tapaaminen soveltuu rentoutumisesta, kehotietoisuuden ja mielenrauhan lisäämisestä, ja oman Itsen kaikkein syvimmästä todellisuudesta kiinnostuneille aikuisille.
Tapahtuman sisältö määräytyy aiheen ja osallistujien mukaan. Perustana on rentoutuminen ja asettuminen lepoon avoimin mielin kuuntelemaan sisimmässäsi tapahtuvaa resonointia tapaamisen aikana välittyvään energiaan ja puhuttuun viestiin. Tapaamiseen osallistujien ei tarvitse tehdä mitään, he voivat olla levossa kehosta ja hengityksestä sekä sisäisestä kokemuksesta tietoisina.
Tavoitteena on mielenrauhan kokeminen, rentoutuminen ja etenkin kokemuksellinen itsetuntemus.

Tarkemmat ohjeet lähetetään osallistujille sähköpostilla ennen tapaamista.