Kahden kesken

Totuuden etsijällä on vastassaan monia haasteita ja yhteiskunnan asettamia paineita, jotka saattavat joskus tuntua raskailta. Voi tulla tunne että olisi hyvä päästä juttelemaan niistä jollekin, johon voi luottaa, joka on ollut etsijä ja tuntee etsijän tilanteen oman kokemuksensa pohjalta.

"Kahden kesken" on etätapaaminen netissä itseoivalluksen kokeneen, Arton kanssa.

"Kahden kesken" ei ole tarkkaan määritelty tapaaminen, vaan sen sisältö määräytyy sen hetkisen elämäntilanteesi ja tarpeittesi mukaan.

Voit jutella, tai olla hiljaa, esittää kysymyksiä, pyytää selvennystä johonkin mieltä askarruttavaan asiaan, yms. mikä tuntuu juuri nyt tärkeältä ja haluat jakaa sen toisen kanssa.

Mikäli haluat varata ajan kahden keskiseen tuokioon netissä, niin kerro asiasta sähköpostilla Artolle. Voit kertoa sinulle sopivan ajankohdan ja päivän. Arto vastaa sähköpostiisi. Mikäli päädyt etätapaamiseen, saat Artolta ohjeet tapaamista varten.

Jos et ole tavannut Artoa aikaisemmin, niin voit esittäytyä sähköpostin välityksellä. Joskus sähköposti viesti, tai siihen saatu vastaus voi riittää asian selventämiseen ja kahdenkeskinen tapaaminen netin välityksellä voi olla sillä kertaa tarpeeton.

Jos sinusta tuntuu että taloudellinen tilanne on esteenä tapaamiselle, niin kerro siitä myös viestissäsi. Lahjoitus mahdollisuus tai erittäin edullisia tapaamisia on tarjolla niitä tarvitseville.

Älä jää yksin asiasi kanssa kun voit olla yhteydessä toiseen!

 


Aiheeseen liittyviä linkkejä:

Arto Neuvonen
Mystiikan Tie