Aiheeton

Aika: Maanantai 18.1.2021. klo 18.00 - n. 19.20 (varaa reilusti vapaata aikaa harjoituksen jälkeen)
Paikka: Zoom, Internet
Tapahtuman järjestää: Intuitive Arts
Ohjaaja: Arto Neuvonen
Tiedustelut: Sähköpostilla Artolta hyvissä ajoin, mieluiten muutama päivä ennen tapahtumapäivää (myöhäisiin tiedusteluihin ei välttämättä ehditä vastata)
Ilmoittautuminen: Sähköpostilla Artolle Pe 15.1.2021 klo 16:00 mennessä.
Osallistumismaksu: Ei osallistumismaksua, lahjoitukset tervetulleita.
Osallistumisohjeet: Tapaamiseen ilmoittautuneille lähetämme sähköpostilla viimeistään tapaamispäivänä ohjeistuksen osallistumista varten ja koodin jolla pääsee mukaan tapaamiseen.

Aiheeton -tapahtuman kuvaus

Kuten otsikko kertoo tällä tapaamisella ei ole aihetta. Mitäs järkeä siinä sitten on??? Hmm..., no, tarvitseeko olla järkevä syy tai aihe jotta ihmiset voivat tavata toisiaan? Menetkö aina kaverisi luo käymään vain silloin kun sinulla on jokin järkevä syy tapaamista varten?

"Aiheeton" tapaaminen on itse asiassa usein ihmiskontaktien "syy" . Voi olla niin että joku törmää johonkin henkilöön ilman mitään ennalta tunnettua syytä, mutta heistä voi tulla loppuelämän ajaksi parhaat ystävät tai vaikka elämänkumppanit.

Tässä tapaamisessa tutustumme siihen mihin viime kertaisessa Ykseys-tapaamisessa ja muissa aikaisemmissa tapaamisissa olemme tutustuneet, mutta nyt emme nimeä sitä mitenkään ettei mieleen synny ennakkokäsitystä tapaamisen aiheesta tai syystä.

Tule mukaan ilman mielen luomia käsityksiä tai syitä tapaamiseen.

Ensikertalaisia jotka eivät ole koskaan tavanneet Artoa fyysisesti, tai netin välityksellä, pyydetään tiedustelemaan häneltä sähköpostilla osallistumismahdollisuudesta "Aiheeton -tapahtumaan" (mielellään useita päiviä ennen tapaamispäivää).

Tarkemmat ohjeet lähetetään osallistujille sähköpostilla ennen tapaamista.

Kahden kesken tapaamisia voi varata myös jos ryhmätapaaminen ei ole sinun juttu juuri nyt. Tiedustele sopivaa aikaa sähköpostilla Artolta kahden kesken tapaamiseen Zoomissa.