Tie

Aika: Maanantai 8.2.2021. klo 18.00 - n. 19.20 (varaa reilusti vapaata aikaa harjoituksen jälkeen)
Paikka: Zoom, Internet
Tapahtuman järjestää: Intuitive Arts
Ohjaaja: Arto Neuvonen
Tiedustelut: Sähköpostilla Artolta hyvissä ajoin, mieluiten muutama päivä ennen tapahtumapäivää (myöhäisiin tiedusteluihin ei välttämättä ehditä vastata)
Ilmoittautuminen: Sähköpostilla Artolle Pe 5.2.2021 klo 16:00 mennessä.
Osallistumismaksu: Ei osallistumismaksua, lahjoitukset tervetulleita.
Osallistumisohjeet: Tapaamiseen ilmoittautuneille lähetämme sähköpostilla viimeistään tapaamispäivänä ohjeistuksen osallistumista varten ja koodin jolla pääsee mukaan tapaamiseen.

Tie -tapahtuman kuvaus

Usein kuulee puhuttavan tiestä itsetuntemukseen. On olemassa erilaisia henkisiä ja fyysisiä harjoituksia, joiden avulla yritetään pysyä oikealla tiellä. Jotkut puhuvat kapeasta tiestä ja laveasta tiestä.

Millainen on se Tie, joka vie perille? Mistä tietää että on oikealla tiellä ja milloin on perillä? Päättyykö kaikki tiet jonnekin, vai voiko olla kiertotiellä, joka palaa alkupisteeseen ja sen tien kulkeminen ei koskaan vie perille?

Mistä tie alkaa ja minne se vie? Tarvitseeko tien olla tietyn mittainen että se vie perille, tai tarvitseeko tietä kulkea tietty aika että on perillä?

Oletko koskaan tutkiskellut, mikä on Tie?

Tämän kertaisessa tapaamisessa on tarkoitus löytää Tie ja olla perillä.

Ensikertalaisia jotka eivät ole koskaan tavanneet Artoa fyysisesti, tai netin välityksellä, pyydetään tiedustelemaan häneltä sähköpostilla osallistumismahdollisuudesta "Tie" -tapahtumaan (mielellään useita päiviä ennen tapaamispäivää).

Yleinen tapahtumakuvaus

Tapaaminen soveltuu rentoutumisesta, kehotietoisuuden ja mielenrauhan lisäämisestä, ja oman Itsen kaikkein syvimmästä todellisuudesta kiinnostuneille aikuisille.
Tapahtuman sisältö määräytyy aiheen ja osallistujien mukaan. Perustana on rentoutuminen ja asettuminen lepoon avoimin mielin kuuntelemaan sisimmässäsi tapahtuvaa resonointia tapaamisen aikana välittyvään energiaan ja puhuttuun viestiin. Tapaamiseen osallistujien ei tarvitse tehdä mitään, he voivat olla levossa kehosta ja hengityksestä sekä sisäisestä kokemuksesta tietoisina.
Tavoitteena on mielenrauhan kokeminen, rentoutuminen ja etenkin kokemuksellinen itsetuntemus.

Tarkemmat ohjeet lähetetään osallistujille sähköpostilla ennen tapaamista.

Kahden kesken tapaamisen voit varata, jos ryhmätapaaminen ei ole sinun juttu juuri nyt.