Taivasten valtakunnan portti

Aika: Maanantai 15.2.2021. klo 18.00 - n. 19.20 (varaa reilusti vapaata aikaa harjoituksen jälkeen)
Paikka: Zoom, Internet
Tapahtuman järjestää: Intuitive Arts
Ohjaaja: Arto Neuvonen
Tiedustelut: Sähköpostilla Artolta hyvissä ajoin, mieluiten muutama päivä ennen tapahtumapäivää (myöhäisiin tiedusteluihin ei välttämättä ehditä vastata)
Ilmoittautuminen: Sähköpostilla Artolle Pe 12.2.2021 klo 16:00 mennessä.
Osallistumismaksu: Ei osallistumismaksua, lahjoitukset tervetulleita.
Osallistumisohjeet: Tapaamiseen ilmoittautuneille lähetämme sähköpostilla viimeistään tapaamispäivänä ohjeistuksen osallistumista varten ja koodin jolla pääsee mukaan tapaamiseen.

Taivasten valtakunnan portti -tapahtuman kuvaus

Maailmalla matkatessa ja kotimaassakin olet ehkä huomannut että useimpia kallisarvoisia rakennuksia tai paikkoja, joissa asuu tai työskentelee vaikutusvaltaisia henkilöitä tai ns. julkkiksia, vartioi portilla joku tai joitakin vahteja.

Sellaisia paikkoja ovat mm. Presidentin linna Helsingissä ja Ruotsin kuninkaan linna Tukholmassa.

Jos joku yrittää portista sisään ilman kulkulupaa, niin todennäköistä on että joutuu kääntymään portilta takaisin.

Olet ehkä kuullut puhuttavan taivasten valtakunnan portista, josta sisään käyvät pääsevät taivaaseen ja ikuiseen iloon.

Moni on yrittänyt päästä tuosta portista taivasten valtakuntaan, mutta kokee tulleensa estetyksi. Taivasten valtakunnan portti näyttää olevan tiukasti suljettu tai vartioitu, vaikka ei näkisi portin vartijoita!

Mistä tässä on kysymys ja kuinka päästä taivasten valtakuntaan, niin ettei mikään pysäytä? Tätä tutkimme seuraavassa tapaamisessa. Tule rohkeasti mukaan, ehkä portit aukeavat sinulle.

Ensikertalaisia jotka eivät ole koskaan tavanneet Artoa fyysisesti, tai netin välityksellä, pyydetään tiedustelemaan häneltä sähköpostilla osallistumismahdollisuudesta "Taivasten valtakunnan portti" -tapahtumaan (mielellään useita päiviä ennen tapaamispäivää).

Yleinen tapahtumakuvaus

Tapaaminen soveltuu rentoutumisesta, kehotietoisuuden ja mielenrauhan lisäämisestä, ja oman Itsen kaikkein syvimmästä todellisuudesta kiinnostuneille aikuisille.
Tapahtuman sisältö määräytyy aiheen ja osallistujien mukaan. Perustana on rentoutuminen ja asettuminen lepoon avoimin mielin kuuntelemaan sisimmässäsi tapahtuvaa resonointia tapaamisen aikana välittyvään energiaan ja puhuttuun viestiin. Tapaamiseen osallistujien ei tarvitse tehdä mitään, he voivat olla levossa kehosta ja hengityksestä sekä sisäisestä kokemuksesta tietoisina.
Tavoitteena on mielenrauhan kokeminen, rentoutuminen ja etenkin kokemuksellinen itsetuntemus.

Tarkemmat ohjeet lähetetään osallistujille sähköpostilla ennen tapaamista.

Kahden kesken tapaamisen voit varata, jos ryhmätapaaminen ei ole sinun juttu juuri nyt.