Synti

Aika: Maanantai 22.2.2021. klo 18.00 - n. 19.20 (varaa reilusti vapaata aikaa harjoituksen jälkeen)
Paikka: Zoom, Internet
Tapahtuman järjestää: Intuitive Arts
Ohjaaja: Arto Neuvonen
Tiedustelut: Sähköpostilla Artolta hyvissä ajoin, mieluiten muutama päivä ennen tapahtumapäivää (myöhäisiin tiedusteluihin ei välttämättä ehditä vastata)
Ilmoittautuminen: Sähköpostilla Artolle Pe 19.2.2021 klo 16:00 mennessä.
Osallistumismaksu: Ei osallistumismaksua, lahjoitukset tervetulleita.
Osallistumisohjeet: Tapaamiseen ilmoittautuneille lähetämme sähköpostilla viimeistään tapaamispäivänä ohjeistuksen osallistumista varten ja koodin jolla pääsee mukaan tapaamiseen.

Synti -tapahtuman kuvaus

Synti-käsite on yksi niistä käsitteistä, joilla ihmiset piinaavat itseänsä ja toisiaan. Synti-käsitettä on käytetty ihmisten hallitsemiseen vuosituhansien ajan. Mitä synti on? Onko ns. perisyntiä olemassa, miten tätä koko synti asiaa voisi ymmärtää ja kuinka päästä sen negatiivisesta vaikutuksesta eroon?

Moni pyrkii elämään niin että tekisi mahdollisimman vähän syntiä ja varmistamaan siten taivaspaikan itselleen. Onko mahdollista vapautua synnin taakasta ja kuinka se tehdään? Kuinka voimme saada kaikki syntimme anteeksi? Kuka tai mikä voi vapauttaa meidät synnistä? Jos synnin palkka on kuolema, niin mitä se tarkoittaa?

Tässä tapaamisessa ei ole tarkoitus tehdä syntiä tai aiheuttaa sinulle ahdistusta syntiesi tähden, vaan tutkimme syntiä ja sen olemusta "tieteellisesti", vaikka syntikäsite liitetäänkin yleensä uskontoon.

Haluaisitko vapautua synnin alta tai vapautua pelosta että sinut tuomitaan syntisenä ns. hel...ttiin. Tule mukaan tähän tapaamiseen ja ole avoimin mielin, niin käsityksesi synnistä saattaa muuttua ja elämäsi kirkastua.

Ensikertalaisia jotka eivät ole koskaan tavanneet Artoa fyysisesti, tai netin välityksellä, pyydetään tiedustelemaan häneltä sähköpostilla osallistumismahdollisuudesta "Synti" -tapahtumaan (mielellään useita päiviä ennen tapaamispäivää).

Yleinen tapahtumakuvaus

Tapaaminen soveltuu rentoutumisesta, kehotietoisuuden ja mielenrauhan lisäämisestä, ja oman Itsen kaikkein syvimmästä todellisuudesta kiinnostuneille aikuisille.
Tapahtuman sisältö määräytyy aiheen ja osallistujien mukaan. Perustana on rentoutuminen ja asettuminen lepoon avoimin mielin kuuntelemaan sisimmässäsi tapahtuvaa resonointia tapaamisen aikana välittyvään energiaan ja puhuttuun viestiin. Tapaamiseen osallistujien ei tarvitse tehdä mitään, he voivat olla levossa kehosta ja hengityksestä sekä sisäisestä kokemuksesta tietoisina.
Tavoitteena on mielenrauhan kokeminen, rentoutuminen ja etenkin kokemuksellinen itsetuntemus.

Tarkemmat ohjeet lähetetään osallistujille sähköpostilla ennen tapaamista.

Kahden kesken tapaamisen voit varata, jos ryhmätapaaminen ei ole sinun juttu juuri nyt.