Kiitos

Aika: Maanantai 8.3.2021. klo 18.00 - n. 19.20 (varaa reilusti vapaata aikaa harjoituksen jälkeen)
Paikka: Zoom, Internet
Tapahtuman järjestää: Intuitive Arts
Ohjaaja: Arto Neuvonen
Tiedustelut: Sähköpostilla Artolta hyvissä ajoin, mieluiten muutama päivä ennen tapahtumapäivää (myöhäisiin tiedusteluihin ei välttämättä ehditä vastata)
Ilmoittautuminen: Sähköpostilla Artolle Pe 5.3.2021 klo 16:00 mennessä.
Osallistumismaksu: Ei osallistumismaksua, lahjoitukset tervetulleita.
Osallistumisohjeet: Tapaamiseen ilmoittautuneille lähetämme sähköpostilla viimeistään tapaamispäivänä ohjeistuksen osallistumista varten ja koodin jolla pääsee mukaan tapaamiseen.

Kiitos -tapahtuman kuvaus

Ilman sinua ei olisi näitä tapaamisia netin välityksellä, joissa me voimme kokea jotain yhdessä ja erikseen. Puhun sinusta, joka näkee tämän tekstin ja vain sinusta!

Ilman sinua ei olisi minua ja ilman minua ei olisi sinua. Nyt en puhu siitä että Aatami ja Eeva tekivät jotain ja me olemme seuraus siitä, vaan puhun jostain, jonka aion kertoa mahdollisimman selkeästi ja ymmärrettävästi tässä tapaamisessa. Se saattaa viedä runsaasti aikaa, mutta on tärkeää että kuulet, mitä sinun on tarkoitus kuulla. Jos et kuule sitä tässä tapaamisessa, niin toivon että se kerrotaan tai näytetään sinulle jotain muuta kautta. Olen tästä kaikesta äärimmäisen kiitollinen.

Kun me näemme toisemme sellaisena, kuin me todellisuudessa olemme, meissä herää suunnaton kiitollisuus. Siitä syystä luojalle kiitos että olet olemassa!

Ensikertalaisia jotka eivät ole koskaan tavanneet Artoa fyysisesti, tai netin välityksellä, pyydetään tiedustelemaan häneltä sähköpostilla osallistumismahdollisuudesta "Kiitos" -tapahtumaan (mielellään useita päiviä ennen tapaamispäivää).

Yleinen tapahtumakuvaus

Tapaaminen soveltuu rentoutumisesta, kehotietoisuuden ja mielenrauhan lisäämisestä, ja oman Itsen kaikkein syvimmästä todellisuudesta kiinnostuneille aikuisille.
Tapahtuman sisältö määräytyy aiheen ja osallistujien mukaan. Perustana on rentoutuminen ja asettuminen lepoon avoimin mielin kuuntelemaan sisimmässäsi tapahtuvaa resonointia tapaamisen aikana välittyvään energiaan ja puhuttuun viestiin. Tapaamiseen osallistujien ei tarvitse tehdä mitään, he voivat olla levossa kehosta ja hengityksestä sekä sisäisestä kokemuksesta tietoisina.
Tavoitteena on mielenrauhan kokeminen, rentoutuminen ja etenkin kokemuksellinen itsetuntemus.

Tarkemmat ohjeet lähetetään osallistujille sähköpostilla ennen tapaamista.

Kahden kesken tapaamisen voit varata, jos ryhmätapaaminen ei ole sinun juttu juuri nyt.