Maailman valo

Aika: Tiistai 8.3.2022. klo 19.00 - n. 20.20 (varaa reilusti vapaata aikaa harjoituksen jälkeen). Huom: muuttunut aloitusaika!
Paikka: Zoom, Internet
Tapahtuman järjestää: Intuitive Arts
Ohjaaja: Arto Neuvonen
Tiedustelut: Sähköpostilla Artolta hyvissä ajoin, mieluiten muutama päivä ennen tapahtumapäivää (myöhäisiin tiedusteluihin ei välttämättä ehditä vastata)
Ilmoittautuminen: Sähköpostilla Artolle Pe 4.3.2022 klo 16:00 mennessä.
Osallistumismaksu: Ei osallistumismaksua, lahjoitukset tervetulleita.
Osallistumisohjeet: Tapaamiseen ilmoittautuneille lähetämme sähköpostilla viimeistään tapaamispäivänä ohjeistuksen osallistumista varten ja koodin jolla pääsee mukaan tapaamiseen.

Maailman valo -tapahtuman kuvaus

Maailman valo

Maailmassa on kirkkaita valoja, jotka vetävät puoleensa meidän huomiota. Esimerkiksi led-, disco- ja mainosvalot, jne. Kirkkain valo maailmassa on kuitenkin auringon valo.

Tämän tapaamisen aiheena on valo, mutta emme käsittele sitä niin kuin yleensä maallisia valoja käsitellään ja tutkitaan mekaanisesti ja mielen avulla. Me menemme maailman valojen tavoittamattomiin, alueelle jossa loistaa sinun sisäinen valo.

Tulemme alueelle, josta on sanottu mm. Joh. 8:12 "Minä olen maailman valo". Tähän todellisuuteen paneudumme tämän kertaisessa tapaamisessa. Tervetuloa mukaan kokemaan sisäinen valosi!

Ensikertalaisia jotka eivät ole koskaan tavanneet Artoa fyysisesti, tai netin välityksellä, pyydetään tiedustelemaan häneltä sähköpostilla osallistumismahdollisuudesta "Maailman valo" -tapahtumaan (mielellään useita päiviä ennen tapaamispäivää).

Yleinen tapahtumakuvaus

Tapaaminen soveltuu rentoutumisesta, kehotietoisuuden ja mielenrauhan lisäämisestä, ja oman Itsen kaikkein syvimmästä todellisuudesta kiinnostuneille aikuisille.
Tapahtuman sisältö määräytyy aiheen ja osallistujien mukaan. Perustana on rentoutuminen ja asettuminen lepoon avoimin mielin kuuntelemaan sisimmässäsi tapahtuvaa resonointia tapaamisen aikana välittyvään energiaan ja puhuttuun viestiin. Tapaamiseen osallistujien ei tarvitse tehdä mitään, he voivat olla levossa kehosta ja hengityksestä sekä sisäisestä kokemuksesta tietoisina.
Tavoitteena on mielenrauhan kokeminen, rentoutuminen ja etenkin kokemuksellinen itsetuntemus.

Tarkemmat ohjeet lähetetään osallistujille sähköpostilla ennen tapaamista.

Myös Kahden kesken tapaaminen netin välityksellä on mahdollista varata