Tapahtukoon sinun tahtosi

Aika: Tiistai 5.4.2022. klo 19.00 - n. 20.20 (varaa reilusti vapaata aikaa harjoituksen jälkeen).
Paikka: Zoom, Internet
Tapahtuman järjestää: Intuitive Arts
Ohjaaja: Arto Neuvonen
Tiedustelut: Sähköpostilla Artolta hyvissä ajoin, mieluiten muutama päivä ennen tapahtumapäivää (myöhäisiin tiedusteluihin ei välttämättä ehditä vastata)
Ilmoittautuminen: Sähköpostilla Artolle Ma 4.4.2022 klo 16:00 mennessä.
Osallistumismaksu: Ei osallistumismaksua, lahjoitukset tervetulleita.
Osallistumisohjeet: Tapaamiseen ilmoittautuneille lähetämme sähköpostilla viimeistään tapaamispäivänä ohjeistuksen osallistumista varten ja koodin jolla pääsee mukaan tapaamiseen.

Tapahtukoon sinun tahtosi -tapahtuman kuvaus

Tapahtukoon sinun tahtosi

Monet varmaan tunnistavat tämän kertaisen otsikon evlut-kirkon opetuksista. Jeesuksen sanoista, hänen rukoillessaan vähän ennen hänen ristiin naulitsemisensa lopullista junailua.

Paneudumme tähän asiaan jo hyvissä ajoin ennen pitkää perjantaita. Sillä tämän asian omaksuminen ja hyväksyminen omalla kohdalla vaatii myös aikaa tässä maailmassa, ellei joudu pakon eteen.

Jeesuksen elämä oli hyvin traaginen ja hänen opetuksensa voimallinen. Tutkimme tässä tapaamisessa kuinka me voimme tehdä jotain, jotta yhteys Korkeimpaan olisi meissä tässä maailmassa.

Tässä tapaamisessa tutkimme erityisesti sitä, mitä voimme tehdä silloin kun emme ole yhteisessä tapaamisessa, eli ns. muuna aikana, jotta voimme kokea Elämän, Todellisen Itsen ja elää Todellisuudessa myös lähimmäistemme keskuudessa.

Ensikertalaisia jotka eivät ole koskaan tavanneet Artoa fyysisesti, tai netin välityksellä, pyydetään tiedustelemaan häneltä sähköpostilla osallistumismahdollisuudesta "Tapahtukoon sinun tahtosi" -tapahtumaan (mielellään useita päiviä ennen tapaamispäivää).

Yleinen tapahtumakuvaus

Tapaaminen soveltuu rentoutumisesta, kehotietoisuuden ja mielenrauhan lisäämisestä, ja oman Itsen kaikkein syvimmästä todellisuudesta kiinnostuneille aikuisille.
Tapahtuman sisältö määräytyy aiheen ja osallistujien mukaan. Perustana on rentoutuminen ja asettuminen lepoon avoimin mielin kuuntelemaan sisimmässäsi tapahtuvaa resonointia tapaamisen aikana välittyvään energiaan ja puhuttuun viestiin. Tapaamiseen osallistujien ei tarvitse tehdä mitään, he voivat olla levossa kehosta ja hengityksestä sekä sisäisestä kokemuksesta tietoisina.
Tavoitteena on mielenrauhan kokeminen, rentoutuminen ja etenkin kokemuksellinen itsetuntemus.

Tarkemmat ohjeet lähetetään osallistujille sähköpostilla ennen tapaamista.

Myös Kahden kesken tapaaminen netin välityksellä on mahdollista varata