Sota ja Rauha

Aika: Tiistai 19.4.2022. klo 19.00 - n. 20.20 (varaa reilusti vapaata aikaa harjoituksen jälkeen).
Paikka: Zoom, Internet
Tapahtuman järjestää: Intuitive Arts
Ohjaaja: Arto Neuvonen
Tiedustelut: Sähköpostilla Artolta hyvissä ajoin, mieluiten muutama päivä ennen tapahtumapäivää (myöhäisiin tiedusteluihin ei välttämättä ehditä vastata)
Ilmoittautuminen: Sähköpostilla Artolle Ma 18.4.2022 klo 16:00 mennessä.
Osallistumismaksu: Ei osallistumismaksua, lahjoitukset tervetulleita.
Osallistumisohjeet: Tapaamiseen ilmoittautuneille lähetämme sähköpostilla viimeistään tapaamispäivänä ohjeistuksen osallistumista varten ja koodin jolla pääsee mukaan tapaamiseen.

Sota ja Rauha -tapahtuman kuvaus

Sota ja Rauha

Näinä aikoina ei ole voinut välttyä sodan viesteistä mediassa. Sodasta puhutaan ja Nato keskustelu käy kuumana. Pitäisikö hälytyskellojen soida ja ottaa selvää miksi on näin? Miksi meille tyrkytetään sota- ja Nato-viestiä joka tuutista?

Onko mahdollista saavuttaa Rauha sotimalla? Jos ns. markkinatalous määrää tässä maailmassa, niin kuka tai mikä hyötyy sodasta, eli jonkun täytyy tarvita sotaa, mutta miksi ihmeessä? Mikä on niin tärkeää, että täytyy tappaa suuri joukko lähimmäisiä?

On paljon mieltä askarruttavia kysymyksiä liittyen sotaan, mutta olisiko tärkeämpää keskittyä rauhaan ja sen jatkumisen edellytyksiin, ennen kuin ajaudutaan sotaan?

Tässä tapaamisessa ei ole tarkoitus paneutua Ukrainan sotaan sinänsä, vaan koettaa nähdä sodan funktio ja tutkia kuinka löytää rauha itselle ja lähimmäisille. Tämä tapaaminen on tarkoitettu vain niille, jotka ovat joskus tavanneet Arton ja olleet jollain hänen kurssilla tai etätapaamisessa.

Ensikertalaisia jotka eivät ole koskaan tavanneet Artoa fyysisesti, tai netin välityksellä, pyydetään tiedustelemaan häneltä sähköpostilla osallistumismahdollisuudesta johonkin muuhun mahdollisesti tulevaan tapahtumaan (tähän tapahtumaan ei oteta ensikertalaisia mukaan).

Tarkemmat ohjeet lähetetään osallistujille sähköpostilla ennen tapaamista.

Myös Kahden kesken tapaaminen netin välityksellä on mahdollista varata