Rakkaus

Aika: Tiistai 10.5.2022. klo 19.00 - n. 20.20 (varaa reilusti vapaata aikaa harjoituksen jälkeen).
Paikka: Zoom, Internet
Tapahtuman järjestää: Intuitive Arts
Ohjaaja: Arto Neuvonen
Tiedustelut: Sähköpostilla Artolta hyvissä ajoin, mieluiten muutama päivä ennen tapahtumapäivää (myöhäisiin tiedusteluihin ei välttämättä ehditä vastata)
Ilmoittautuminen: Sähköpostilla Artolle Ma 9.5.2022 klo 16:00 mennessä.
Osallistumismaksu: Ei osallistumismaksua, lahjoitukset tervetulleita.
Osallistumisohjeet: Tapaamiseen ilmoittautuneille lähetämme sähköpostilla viimeistään tapaamispäivänä ohjeistuksen osallistumista varten ja koodin jolla pääsee mukaan tapaamiseen.

Rakkaus -tapahtuman kuvaus

Rakkaus

Rakkaus on luultavasti sana, josta on kirjoitettu eniten runoja, lauluja, kirjoja, elämänoppaita, näytelmiä ja elokuvia. Kuitenkin sanoisin että sanaa Rakkaus ei ole silti ymmärretty. Miksi siitä puhutaan niin paljon pariskuntien kesken ja yleensä kun puhutaan ihmissuhteista? Eikö se ole merkki siitä että me emme tiedä mitä Rakkaus on?

Onko rakkaus tunne, energia, mielen tila, vai jotain muuta?

Tämänkertaisessa tapaamisessa aion ottaa asian käsittelyyn ja tehdä tuon yhden sanan merkityksen niin selväksi kuin mahdollista, ja mieluummin niin että sinä koet Rakkauden, kuin että ajattelet sitä tai yrität ymmärtää sitä.

Tule mukaan tälle matkalle Rakkauteen ja elä se todeksi.

Ensikertalaisia jotka eivät ole koskaan tavanneet Artoa fyysisesti, tai netin välityksellä, pyydetään tiedustelemaan häneltä sähköpostilla osallistumismahdollisuudesta "Rakkaus" -tapahtumaan (mielellään useita päiviä ennen tapaamispäivää).

Yleinen tapahtumakuvaus

Tapaaminen soveltuu rentoutumisesta, kehotietoisuuden ja mielenrauhan lisäämisestä, ja oman Itsen kaikkein syvimmästä todellisuudesta kiinnostuneille aikuisille.
Tapahtuman sisältö määräytyy aiheen ja osallistujien mukaan. Perustana on rentoutuminen ja asettuminen lepoon avoimin mielin kuuntelemaan sisimmässäsi tapahtuvaa resonointia tapaamisen aikana välittyvään energiaan ja puhuttuun viestiin. Tapaamiseen osallistujien ei tarvitse tehdä mitään, he voivat olla levossa kehosta ja hengityksestä sekä sisäisestä kokemuksesta tietoisina.
Tavoitteena on mielenrauhan kokeminen, rentoutuminen ja etenkin kokemuksellinen itsetuntemus.

Tarkemmat ohjeet lähetetään osallistujille sähköpostilla ennen tapaamista.

Myös Kahden kesken tapaaminen netin välityksellä on mahdollista varata