Seisaus

Aika: Torstai 15.12.2022. klo 18.30 - n. 19.50 (varaa reilusti vapaata aikaa harjoituksen jälkeen).
Paikka: Zoom, Internet
Tapahtuman järjestää: Intuitive Arts
Ohjaaja: Arto Neuvonen
Tiedustelut: Sähköpostilla Artolta hyvissä ajoin, mieluiten muutama päivä ennen tapahtumapäivää (myöhäisiin tiedusteluihin ei välttämättä ehditä vastata)
Ilmoittautuminen: Sähköpostilla Artolle Ke 14.12.2022 klo 16:00 mennessä.
Osallistumismaksu: Ei osallistumismaksua, lahjoitukset tervetulleita.
Osallistumisohjeet: Tapaamiseen ilmoittautuneille lähetämme sähköpostilla viimeistään tapaamispäivänä ohjeistuksen osallistumista varten ja koodin jolla pääsee mukaan tapaamiseen.

Seisaus -tapahtuman kuvaus

Seisaus

Näin joulun alla luontoa katsellessa kaikki tuntuu hiljaiselta ja jollain tapaa pysähtyneeltä. Vain luonnon olennot, jotka eivät nuku talviunta, saattavat hetkeksi ilmestyä esiin ja sitten kadota omiin piiloihinsa. Tuntuu siltä kuin kaikki olisi pysähtynyt juuri ennen talvipäivänseisausta, aivan kuin kaikki odottaa pysähtyneessä tilassa seuraavaa kasvukautta ja päivien pitenemistä jälleen.

Meillä ihmisillä talvi on myös mahdollisuus kokea seisahtanut tila ja olla syvässä levossa vaikka ei ehkä aivan talviunessa, kuten karhut ym. horrostavat olennot.

Jos me haluamme oppia tuntemaan todellisen olemuksemme, on meidän pysähdyttävä ja oltava levossa, suostuttava uppoutumaan seisahtaneeseen tilaan, jonka läpi ja taustalla on täydellinen hiljaisuus ja rauha ja todellinen elämä, joka olet.

Tässä tapaamisessa toivon sinun löytävän itsestäsi tuon rauhan tilan, jossa kaikki toiminta on loppunut, mutta sinä olet ja elät.

Ensikertalaisia jotka eivät ole koskaan tavanneet Artoa fyysisesti, tai netin välityksellä, pyydetään tiedustelemaan häneltä sähköpostilla osallistumismahdollisuudesta "Seisaus" -tapahtumaan (mielellään useita päiviä ennen tapaamispäivää).

Yleinen tapahtumakuvaus

Tapaaminen soveltuu rentoutumisesta, kehotietoisuuden ja mielenrauhan lisäämisestä, ja oman Itsen kaikkein syvimmästä todellisuudesta kiinnostuneille aikuisille.
Tapahtuman sisältö määräytyy aiheen ja osallistujien mukaan. Perustana on rentoutuminen ja asettuminen lepoon avoimin mielin kuuntelemaan sisimmässäsi tapahtuvaa resonointia tapaamisen aikana välittyvään energiaan ja puhuttuun viestiin. Tapaamiseen osallistujien ei tarvitse tehdä mitään, he voivat olla levossa kehosta ja hengityksestä sekä sisäisestä kokemuksesta tietoisina.
Tavoitteena on mielenrauhan kokeminen, rentoutuminen ja etenkin kokemuksellinen itsetuntemus.

Tarkemmat ohjeet lähetetään osallistujille sähköpostilla ennen tapaamista.

Myös Kahden kesken tapaaminen netin välityksellä on mahdollista varata