Kaikkein kaunein

Aika: Torstai 12.1.2023. klo 18.30 - n. 19.50 (varaa reilusti vapaata aikaa harjoituksen jälkeen).
Paikka: Zoom, Internet
Tapahtuman järjestää: Intuitive Arts
Ohjaaja: Arto Neuvonen
Tiedustelut: Sähköpostilla Artolta hyvissä ajoin, mieluiten muutama päivä ennen tapahtumapäivää (myöhäisiin tiedusteluihin ei välttämättä ehditä vastata)
Ilmoittautuminen: Sähköpostilla Artolle Ke 11.1.2023 klo 16:00 mennessä.
Osallistumismaksu: Ei osallistumismaksua, lahjoitukset tervetulleita.
Osallistumisohjeet: Tapaamiseen ilmoittautuneille lähetämme sähköpostilla viimeistään tapaamispäivänä ohjeistuksen osallistumista varten ja koodin jolla pääsee mukaan tapaamiseen.

Kaikkein kaunein -tapahtuman kuvaus

Kaikkein kaunein

Sanotaan "Kauneus on katsojan silmässä"

Mitä on kauneus, jos se on katsojan silmässä? Se mikä toiselle on kaunista saattaa olla toiselle kaikkea muuta kuin kaunista. Tämä tulee esille monissa elämän tilanteissa, vaikka esimerkiksi asunnon sisustusta mietittäessä tai vaatteita valittaessa. Taideteoksia katsellessa kauneus jakaa ihmiset "jees" ja "nou" porukoihin.

Luonto on omalla tavallaan kaunis, mutta olet varmaan katsellut joskus luonnon olentoja ja tullut siihen tulokseen että kaikki luonnossakaan ei ole kaunista. Joku voi esim. ajatella että korppikotka, hyena tai jokin muu eläin ei ole kaikkein kaunein.

Kun joku sanoo että sinä olet kaunis, niin mitä hän sillä tarkoitaa? Mikä sinussa on kaunista ja miksi minä näen sinut kauniina?

Millainen on Paratiisi tai Taivasten Valtakunta, jos se on kaunis?

Tässä tapaamisessa toivon sinun löytävän itsestäsi kauneuden, josta minä puhun, kun sanon sinulle että sinä olet kaunis.

Ensikertalaisia jotka eivät ole koskaan tavanneet Artoa fyysisesti, tai netin välityksellä, pyydetään tiedustelemaan häneltä sähköpostilla osallistumismahdollisuudesta "Kaikkein kaunein" -tapahtumaan (mielellään useita päiviä ennen tapaamispäivää).

Yleinen tapahtumakuvaus

Tapaaminen soveltuu rentoutumisesta, kehotietoisuuden ja mielenrauhan lisäämisestä, ja oman Itsen kaikkein syvimmästä todellisuudesta kiinnostuneille aikuisille.
Tapahtuman sisältö määräytyy aiheen ja osallistujien mukaan. Perustana on rentoutuminen ja asettuminen lepoon avoimin mielin kuuntelemaan sisimmässäsi tapahtuvaa resonointia tapaamisen aikana välittyvään energiaan ja puhuttuun viestiin. Tapaamiseen osallistujien ei tarvitse tehdä mitään, he voivat olla levossa kehosta ja hengityksestä sekä sisäisestä kokemuksesta tietoisina.
Tavoitteena on mielenrauhan kokeminen, rentoutuminen ja etenkin kokemuksellinen itsetuntemus.

Tarkemmat ohjeet lähetetään osallistujille sähköpostilla ennen tapaamista.

Myös Kahden kesken tapaaminen netin välityksellä on mahdollista varata