Resurssit

Aika: Torstai 19.1.2023. klo 18.30 - n. 19.50 (varaa reilusti vapaata aikaa harjoituksen jälkeen).
Paikka: Zoom, Internet
Tapahtuman järjestää: Intuitive Arts
Ohjaaja: Arto Neuvonen
Tiedustelut: Sähköpostilla Artolta hyvissä ajoin, mieluiten muutama päivä ennen tapahtumapäivää (myöhäisiin tiedusteluihin ei välttämättä ehditä vastata)
Ilmoittautuminen: Sähköpostilla Artolle Ke 18.1.2023 klo 16:00 mennessä.
Osallistumismaksu: Ei osallistumismaksua, lahjoitukset tervetulleita.
Osallistumisohjeet: Tapaamiseen ilmoittautuneille lähetämme sähköpostilla viimeistään tapaamispäivänä ohjeistuksen osallistumista varten ja koodin jolla pääsee mukaan tapaamiseen.

Resurssit -tapahtuman kuvaus

Resurssit

Resurssien hallinta on termi johon törmää etenkin työelämässä usein. Resursseista tuntuu olevan usein pulaa, etenkin työvoimasta, ajasta ja rahasta.

Mitä jos sinulla olisi rajattomat resurssit, miten haluaisit toimia siinä tilanteessa? Onko edes mahdollista saada käyttöönsä loputtomasti resursseja?

Uskotko jos sanon että sinulla on kaikki mahdollisuudet kokea mitä tahansa ja että sinun resursseilla ei ole mitään rajaa?

Kuinka rajattomiin resursseihin saa yhteyden?

Resursseista on tarkoitus tehdä selvää tämän kertaisessa tapaamisessa, niin että ymmärrät resurssisi ja koet ne todellisina. Kysymyksessä ei ole mikään haaveilu tapaaminen ja/tai positiivisen ajattelun harjoittelu, ei hypnoosi, eikä maksullinen vedätys, vaan vahvasti "jalat maassa" ja todellinen kokemus.

Ensikertalaisia jotka eivät ole koskaan tavanneet Artoa fyysisesti, tai netin välityksellä, pyydetään tiedustelemaan häneltä sähköpostilla osallistumismahdollisuudesta "Kaikkein kaunein" -tapahtumaan (mielellään useita päiviä ennen tapaamispäivää).

Yleinen tapahtumakuvaus

Tapaaminen soveltuu rentoutumisesta, kehotietoisuuden ja mielenrauhan lisäämisestä, ja oman Itsen kaikkein syvimmästä todellisuudesta kiinnostuneille aikuisille.
Tapahtuman sisältö määräytyy aiheen ja osallistujien mukaan. Perustana on rentoutuminen ja asettuminen lepoon avoimin mielin kuuntelemaan sisimmässäsi tapahtuvaa resonointia tapaamisen aikana välittyvään energiaan ja puhuttuun viestiin. Tapaamiseen osallistujien ei tarvitse tehdä mitään, he voivat olla levossa kehosta ja hengityksestä sekä sisäisestä kokemuksesta tietoisina.
Tavoitteena on mielenrauhan kokeminen, rentoutuminen ja etenkin kokemuksellinen itsetuntemus.

Tarkemmat ohjeet lähetetään osallistujille sähköpostilla ennen tapaamista.

Myös Kahden kesken tapaaminen netin välityksellä on mahdollista varata