Ykseys-meditaatio

Aika: Torstai 16.2.2023. klo 18.30 - n. 19.50 (varaa reilusti vapaata aikaa harjoituksen jälkeen).
Paikka: Zoom, Internet
Tapahtuman järjestää: Intuitive Arts
Ohjaaja: Arto Neuvonen
Tiedustelut: Sähköpostilla Artolta hyvissä ajoin, mieluiten muutama päivä ennen tapahtumapäivää (myöhäisiin tiedusteluihin ei välttämättä ehditä vastata)
Ilmoittautuminen: Sähköpostilla Artolle Ke 15.2.2023 klo 16:00 mennessä.
Osallistumismaksu: Ei osallistumismaksua, lahjoitukset tervetulleita.
Osallistumisohjeet: Tapaamiseen ilmoittautuneille lähetämme sähköpostilla viimeistään tapaamispäivänä ohjeistuksen osallistumista varten ja koodin jolla pääsee mukaan tapaamiseen.

Ykseys-meditaatio -tapahtuman kuvaus

Ykseys-meditaatio

Ykseys ja meditaatio, noita kahta sanaa ei juurikaan käytetty tai tunnettu Suomessa vielä 1990-luvulla, muuta kuin harvojen "henkisyydestä" kiinnostuneiden keskuudessa. Viime vuosina sanat ovat tulleet suuren yleisön tietoon, mutta niiden merkitys ja todellinen tausta on edelleen suurelta osin kuulopuheiden ja arvailujen varassa.
Moni harrastaa meditaatiota, eli harjoittelee meditoimaan, mikä sinänsä on kannatettavaa toimintaa, mutta "leikki" jää usein kesken kun omat toiveet ja mielikuvat meditaation suhteen eivät tunnu toteutuvan niin kuin haluaisi.

Tällä kertaa käyn läpi ensinnäkin noiden sanojen liittymisen toisiinsa ja niiden merkityksen "meditoijan" kannalta. Lisäksi "harjoittelemme" olemaan meditaatiossa ja kokemaan ykseyden.
Tällä kertaa aikaisemmasta kokemuksesta ei ole juurikaan apua, se voi olla jopa esteenä, mutta itsetutkistelua harrastaneen on ehkä mielensä avulla helpompi ymmärtää, mitä hänelle on tapahtunut, jos hän huomaa kokeneensa ykseyden tilan. Kokemattomalle aloittelijalle saattaa ykseyden kokemus olla niin ylitsevuotavan voimakas että jälkeenpäin mielen tasapainon ja hyvinvoinnin kannalta saattaa olla tarpeen käydä asioita läpi toisen ykseyden kokemuksen tuntijan kanssa.

Ensikertalaisia jotka eivät ole koskaan tavanneet Artoa fyysisesti, tai netin välityksellä, pyydetään tiedustelemaan häneltä sähköpostilla osallistumismahdollisuudesta "Ykseys-meditaatio" -tapahtumaan (mielellään useita päiviä ennen tapaamispäivää).

Yleinen tapahtumakuvaus

Tapaaminen soveltuu rentoutumisesta, kehotietoisuuden ja mielenrauhan lisäämisestä, ja oman Itsen kaikkein syvimmästä todellisuudesta kiinnostuneille aikuisille.
Tapahtuman sisältö määräytyy aiheen ja osallistujien mukaan. Perustana on rentoutuminen ja asettuminen lepoon avoimin mielin kuuntelemaan sisimmässäsi tapahtuvaa resonointia tapaamisen aikana välittyvään energiaan ja puhuttuun viestiin. Tapaamiseen osallistujien ei tarvitse tehdä mitään, he voivat olla levossa kehosta ja hengityksestä sekä sisäisestä kokemuksesta tietoisina.
Tavoitteena on mielenrauhan kokeminen, rentoutuminen ja etenkin kokemuksellinen itsetuntemus.

Tarkemmat ohjeet lähetetään osallistujille sähköpostilla ennen tapaamista.

Myös Kahden kesken tapaaminen netin välityksellä on mahdollista varata