Levossa -audiotallenne

Aika: Audiotallenne julkaistaan torstai 16.3.2023 noin klo 18.00.
Paikka: Internet
Tapahtuman järjestää: Intuitive Arts
Ohjaaja: Arto Neuvonen
Tiedustelut: Sähköpostilla Artolta.
Ilmoittautuminen: Kuuntelua varten audiotallenne-postituslistalle ilmoittautumiset sähköpostilla Artolle.
Osallistumismaksu: Ei osallistumismaksua, lahjoitukset tervetulleita.
Osallistuminen: Audiotallenne-postituslistalla oleville lähetämme sähköpostilla linkin kuuntelua varten.

Levossa -viestin kuvaus

Levossa

Lepää rauhassa (englanniksi RIP = rest in peace). Näin kuulee sanottavan kun joku on poistunut maailmasta ja ruumis haudataan.

Voitko levätä rauhassa, olla täysin levossa, mutta silti elää?

Tämän audiotallenteen tarkoitus on auttaa sinua antautumaan lepoon, niin kuin olisit syvässä unessa, jolloin sinulla ei ole kokemusta kehosta, mutta samalla olisit hereillä, mutta et kuitenkaan tässä maailmassa.
Tämä kuulostaa monimutkaiselta ja haastavalta, mutta on todellisuudessa helppoa kuin "heinän teko". Autan sinut alkuun, lopullisen lepotilan syvyyden määrää valmiutesi olla levossa. Hyvä uutinen on se että levossa oloa voi harjoitella olemalla levossa! Tule mukaan kuulemaan ja olemaan levossa.

Jos et ole koskaan tavannut Artoa fyysisesti, tai ollut häneen yhteydessä netin välityksellä, etkä ole hänen "audiotallenne" -postituslistallaan, voit tiedustella häneltä sähköpostilla mahdollisuudesta kuunnella "Levossa" -audiotallenne.

Yleistä tietoa

Audiotallenne soveltuu rentoutumisesta, kehotietoisuuden ja mielenrauhan lisäämisestä, ja oman Itsen kaikkein syvimmästä todellisuudesta kiinnostuneille aikuisille.
Tallenteen sisältö määräytyy aiheen mukaan. Perustana on rentoutuminen ja asettuminen lepoon avoimin mielin kuuntelemaan sisimmässäsi tapahtuvaa resonointia kuuntelun aikana välittyvään energiaan ja puhuttuun viestiin. Kuulijoiden ei tarvitse tehdä mitään, he voivat olla levossa kehosta ja hengityksestä sekä sisäisestä kokemuksesta tietoisina.
Tavoitteena on mielenrauhan kokeminen, rentoutuminen ja etenkin kokemuksellinen itsetuntemus.

Tarkemmat ohjeet lähetetään tarvittaessa osallistujille sähköpostilla.

Myös Kahden kesken tapaaminen netin välityksellä on mahdollista varata.