Usko -audiotallenne

Aika: Audiotallenne julkaistaan torstai 30.3.2023 noin klo 18.00.
Paikka: Internet
Tapahtuman järjestää: Intuitive Arts
Ohjaaja: Arto Neuvonen
Tiedustelut: Sähköpostilla Artolta.
Ilmoittautuminen: Kuuntelua varten audiotallenne-postituslistalle ilmoittautumiset sähköpostilla Artolle.
Osallistumismaksu: Ei osallistumismaksua, lahjoitukset tervetulleita.
Osallistuminen: Audiotallenne-postituslistalla oleville lähetämme sähköpostilla linkin kuuntelua varten.

Usko -viestin kuvaus

Usko

Olen kuullut joidenkin ihmisten sanovan olevansa uskovaisia. He ovat uskossa ja uskovat johonkin. Joku sanoo uskovansa Jumalaan, Jeesukseen, Muhammediin, Zarathustraan, Krishnaan, Buddhaan..., tai kuuluvansa johonkin uskontokuntaan ja olevansa sen uskonnon kannattaja ja harjoittaja.

Vaikuttaa siltä että meillä ihmisillä on tarve uskoa johonkin, ei riitä että meillä on tietoa jostakin. Johtuuko tämä tiedon puutteesta, vai siitä että tieto ei ole luotettavaa ja sen voi aina kumota jollain uudella tiedolla?

Olisiko mahdollista luopua kaikesta tiedosta ja uskosta tai uskomuksista ja löytää perimmäinen tieto joka ylittää kaiken muun tiedon ja uskomukset?

Voit kuunnella tämän tallenteen ja uskoa tai olla uskomatta mitä kuulet. Tavoitteena EI OLE aloittaa uutta uskontoa tai oppijärjestelmää, vaan päinvastoin varmistaa että näistä tallenteista ja antamastani opastuksesta ei kukaan koskaan alkaisi muodostamaan uskontoa.

Toivon että löydät perimmäisen totuuden itsestä ja voit vapautua uskomuksista ja elää sekä olla totuudessa.

Jos et ole koskaan tavannut Artoa fyysisesti, tai ollut häneen yhteydessä netin välityksellä, etkä ole hänen "audiotallenne" -postituslistallaan, voit tiedustella häneltä sähköpostilla mahdollisuudesta kuunnella "Usko" -audiotallenne.

Yleistä tietoa

Audiotallenne soveltuu rentoutumisesta, kehotietoisuuden ja mielenrauhan lisäämisestä, ja oman Itsen kaikkein syvimmästä todellisuudesta kiinnostuneille aikuisille.
Tallenteen sisältö määräytyy aiheen mukaan. Perustana on rentoutuminen ja asettuminen lepoon avoimin mielin kuuntelemaan sisimmässäsi tapahtuvaa resonointia kuuntelun aikana välittyvään energiaan ja puhuttuun viestiin. Kuulijoiden ei tarvitse tehdä mitään, he voivat olla levossa kehosta ja hengityksestä sekä sisäisestä kokemuksesta tietoisina.
Tavoitteena on mielenrauhan kokeminen, rentoutuminen ja etenkin kokemuksellinen itsetuntemus.

Tarkemmat ohjeet lähetetään tarvittaessa osallistujille sähköpostilla.

Myös Kahden kesken tapaaminen netin välityksellä on mahdollista varata.