Turhautuminen -audiotallenne

Aika: Audiotallenne julkaistaan torstai 14.9.2023 noin klo 18.00.
Paikka: Internet
Tapahtuman järjestää: Intuitive Arts
Ohjaaja: Arto Neuvonen
Tiedustelut: Sähköpostilla Artolta.
Ilmoittautuminen: Kuuntelua varten audiotallenne-postituslistalle ilmoittautumiset sähköpostilla Artolle.
Osallistumismaksu: Ei osallistumismaksua, lahjoitukset tervetulleita.
Osallistuminen: Audiotallenne-postituslistalla oleville lähetämme sähköpostilla linkin kuuntelua varten.

Turhautuminen -viestin kuvaus

Turhautuminen

Turhautumisen tunnetta tuskin kukaan voi täysin välttää. Mutta miksi me turhaudumme ja mitä tuo tunne yrittää kertoa meille?

Eri ihmiset turhautuvat erilaisista asioista. Esimerkiksi jos tiedät että jokin omistamasi rakennus, tavara tai esine kaipaa huoltoa tai kunnostusta, mutta et ole jostain syystä päässyt alkuunkaan asian kanssa, niin luultavasti alat turhautua. Samoin jos töissä, kotona, asuinympäristössäsi tai lähipiirissäsi on jokin asia, joka toistuu vähän väliä, eikä tunnu muuttuvan vaikka kuinka toivoisit tai olisit yrittänyt sitä muuttaa, niin luultavasti turhaudut.

Tällä tallenteella paneudumme turhautumiseen ja annan mm. muutamia aivan käytännön neuvoja turhautumisen kanssa toimimiseksi ja harjoittelemme yhdessä.

Jos et ole koskaan tavannut Artoa fyysisesti, tai ollut häneen yhteydessä netin välityksellä, etkä ole hänen "audiotallenne" -postituslistallaan, voit tiedustella häneltä sähköpostilla mahdollisuudesta kuunnella "Turhautuminen" -audiotallenne.

Yleistä tietoa

Audiotallenne soveltuu rentoutumisesta, kehotietoisuuden ja mielenrauhan lisäämisestä, ja oman Itsen kaikkein syvimmästä todellisuudesta kiinnostuneille aikuisille.
Tallenteen sisältö määräytyy aiheen mukaan. Perustana on rentoutuminen ja asettuminen lepoon avoimin mielin kuuntelemaan sisimmässäsi tapahtuvaa resonointia kuuntelun aikana välittyvään energiaan ja puhuttuun viestiin. Kuulijoiden ei tarvitse tehdä mitään, he voivat olla levossa kehosta ja hengityksestä sekä sisäisestä kokemuksesta tietoisina.
Tavoitteena on mielenrauhan kokeminen, rentoutuminen ja etenkin kokemuksellinen itsetuntemus.

Tarkemmat ohjeet lähetetään tarvittaessa osallistujille sähköpostilla.

Myös Kahden kesken tapaaminen netin välityksellä on mahdollista varata.