Selostaja -audiotallenne

Aika: Audiotallenne julkaistaan perjantai 21.12.2023 noin klo 12.21.
Paikka: Internet
Tapahtuman järjestää: Intuitive Arts
Ohjaaja: Arto Neuvonen
Tiedustelut: Sähköpostilla Artolta.
Ilmoittautuminen: Kuuntelua varten audiotallenne-postituslistalle ilmoittautumiset sähköpostilla Artolle.
Osallistumismaksu: Ei osallistumismaksua, lahjoitukset tervetulleita.
Osallistuminen: Audiotallenne-postituslistalla oleville lähetämme sähköpostilla linkin kuuntelua varten.

Selostaja -viestin kuvaus

Selostaja

Tällä tallenteella puhun asiasta, joka saattaa aiheuttaa jopa voimakkaan tunnereaktion. Tallenne ei sovellu alaikäisille, voisi sanoa että se on K30, vaikka sellaista ikärajoitetta ei ilmeisesti ole vielä virallisesti käytössäkään.

VAROITUS!!!
Jos olet helposti kiivastuvaa tyyppiä ja raivo nousee 0:sta 100:aan ennen kuin ehdit edes huomata että niin on käynyt, suosittelen harkitsemaan tallenteen kuuntelua vasta sitten, kun koet että olet tasapainossa ja rauhallisin mielin. En suosittele kuuntelemaan silloin, kun olet valmiiksi tunnekuohun keskellä. Tällä varoituksella, pesen käteni vastuusta ja vastuu siirtyy kuulijalle.

Tämä tallenne sopii parhaiten sellaiselle, joka on kiinnostunut totuudesta ja osaa tutkia asioita avoimin mielin, sekä on valmis kuuntelemaan omista mielipiteistä poikkeavia näkemyksiä ja halukas oppimaan niistä ja valmis muutokseen. Suositellaan tasapainoisille itsetuntemuksesta kiinnostuneille aikuisille.

Jos et ole koskaan tavannut Artoa fyysisesti, tai ollut häneen yhteydessä netin välityksellä, etkä ole hänen "audiotallenne" -postituslistallaan, voit tiedustella häneltä sähköpostilla mahdollisuudesta kuunnella "Selostaja" -audiotallenne.

Yleistä tietoa

Audiotallenne soveltuu rentoutumisesta, kehotietoisuuden ja mielenrauhan lisäämisestä, ja oman Itsen kaikkein syvimmästä todellisuudesta kiinnostuneille aikuisille.
Tallenteen sisältö määräytyy aiheen mukaan. Perustana on rentoutuminen ja asettuminen lepoon avoimin mielin kuuntelemaan sisimmässäsi tapahtuvaa resonointia kuuntelun aikana välittyvään energiaan ja puhuttuun viestiin. Kuulijoiden ei tarvitse tehdä mitään, he voivat olla levossa kehosta ja hengityksestä sekä sisäisestä kokemuksesta tietoisina.
Tavoitteena on mielenrauhan kokeminen, rentoutuminen ja etenkin kokemuksellinen itsetuntemus.

Tarkemmat ohjeet lähetetään tarvittaessa osallistujille sähköpostilla.

Myös Kahden kesken tapaaminen netin välityksellä on mahdollista varata.