Uusi alku -audiotallenne

Aika: Audiotallenne julkaistaan 11.1.2024 noin klo 11.
Paikka: Internet
Tapahtuman järjestää: Intuitive Arts
Ohjaaja: Arto Neuvonen
Tiedustelut: Sähköpostilla Artolta.
Ilmoittautuminen: Kuuntelua varten audiotallenne-postituslistalle ilmoittautumiset sähköpostilla Artolle.
Osallistumismaksu: Ei osallistumismaksua, lahjoitukset tervetulleita.
Osallistuminen: Audiotallenne-postituslistalla oleville lähetämme sähköpostilla linkin kuuntelua varten.

Uusi alku -viestin kuvaus

Uusi alku

Taas on vuosi vaihtunut ja uusi vuosi alkanut. Olemmeko siis jonkin uuden alussa, vai jatkuuko tämä vuosi niin kuin edellinen päättyi? Onko mikään muuttunut?

Usein ihmiset tekevät uuden vuoden lupauksia ja saattavat olla hyvinkin tosissaan niitä tehdessään, mutta hyvin usein ne lupaukset jäävät pitämättä, etenkin jos on ollut alkoholin vaikutuksen alaisena kun lupaus on annettu.

Tällä tallenteella tutkimme uuden alkua, niin että se mikä alkaa, on jotain täysin erilaista kuin mihin olet tottunut ja se tuo tullessaan peruuttamattoman muutoksen. Siitä ei ole paluuta takaisin vanhaan. Oletko valmis uuteen alkuun?

Jos et ole koskaan tavannut Artoa fyysisesti, tai ollut häneen yhteydessä netin välityksellä, etkä ole hänen "audiotallenne" -postituslistallaan, voit tiedustella häneltä sähköpostilla mahdollisuudesta kuunnella "Uusi alku" -audiotallenne.

Yleistä tietoa

Audiotallenne soveltuu rentoutumisesta, kehotietoisuuden ja mielenrauhan lisäämisestä, ja oman Itsen kaikkein syvimmästä todellisuudesta kiinnostuneille aikuisille.
Tallenteen sisältö määräytyy aiheen mukaan. Perustana on rentoutuminen ja asettuminen lepoon avoimin mielin kuuntelemaan sisimmässäsi tapahtuvaa resonointia kuuntelun aikana välittyvään energiaan ja puhuttuun viestiin. Kuulijoiden ei tarvitse tehdä mitään, he voivat olla levossa kehosta ja hengityksestä sekä sisäisestä kokemuksesta tietoisina.
Tavoitteena on mielenrauhan kokeminen, rentoutuminen ja etenkin kokemuksellinen itsetuntemus.

Tarkemmat ohjeet lähetetään tarvittaessa osallistujille sähköpostilla.

Myös Kahden kesken tapaaminen netin välityksellä on mahdollista varata.