Jutustelua -audiotallenne

Aika: Audiotallenne julkaistaan 18.1.2024 noin klo 18.
Paikka: Internet
Tapahtuman järjestää: Intuitive Arts
Ohjaaja: Arto Neuvonen
Tiedustelut: Sähköpostilla Artolta.
Ilmoittautuminen: Kuuntelua varten audiotallenne-postituslistalle ilmoittautumiset sähköpostilla Artolle.
Osallistumismaksu: Ei osallistumismaksua, lahjoitukset tervetulleita.
Osallistuminen: Audiotallenne-postituslistalla oleville lähetämme sähköpostilla linkin kuuntelua varten.

Jutustelua -viestin kuvaus

Jutustelua

Tv, Youtube, ym. sähköiset viestinkanavat sisältävät runsaasti kaikenlaista jutustelu, joihin paneutuessa voi kuluttaa aikaansa lähes huomaamattaan vaikka useita tunteja.

Tällä tallenteella minäkin kannan oman korteni kekoon ja jutustelen jostain aikasi kuluksi, mutta samalla koetan valottaa jotain sellaista, mikä on saattanut jäädä vähemmälle huomiolle, tai siitä ei ole juuri mitään kerrottu valtamedioissa. Yksi tärkeä syy tähän saattaa olla että valtamediat haluavat säilyttää valtansa ja valta-asemansa.

Tämä jutustelu saattaa olla joillekin hieman mieltä järisyttävää ja aiheuttaa mielen levottomuutta, mutta katso miksi sinulle tulee sellaisia tuntemuksia, jos tulee. Juttelen vain asioista, joihin itse olen törmännyt tai havainnut, sinun käsitys saattaa olla erilainen ja voit vapaasti pitää sen käsityksen minkä haluat.

Jos et ole koskaan tavannut Artoa fyysisesti, tai ollut häneen yhteydessä netin välityksellä, etkä ole hänen "audiotallenne" -postituslistallaan, voit tiedustella häneltä sähköpostilla mahdollisuudesta kuunnella "Jutustelua" -audiotallenne.

Yleistä tietoa

Audiotallenne soveltuu rentoutumisesta, kehotietoisuuden ja mielenrauhan lisäämisestä, ja oman Itsen kaikkein syvimmästä todellisuudesta kiinnostuneille aikuisille.
Tallenteen sisältö määräytyy aiheen mukaan. Perustana on rentoutuminen ja asettuminen lepoon avoimin mielin kuuntelemaan sisimmässäsi tapahtuvaa resonointia kuuntelun aikana välittyvään energiaan ja puhuttuun viestiin. Kuulijoiden ei tarvitse tehdä mitään, he voivat olla levossa kehosta ja hengityksestä sekä sisäisestä kokemuksesta tietoisina.
Tavoitteena on mielenrauhan kokeminen, rentoutuminen ja etenkin kokemuksellinen itsetuntemus.

Tarkemmat ohjeet lähetetään tarvittaessa osallistujille sähköpostilla.

Myös Kahden kesken tapaaminen netin välityksellä on mahdollista varata.