Yhteys -audiotallenne

Aika: Audiotallenne julkaistaan 8.2.2024 noin klo 18.
Paikka: Internet
Tapahtuman järjestää: Intuitive Arts
Ohjaaja: Arto Neuvonen
Tiedustelut: Sähköpostilla Artolta.
Ilmoittautuminen: Kuuntelua varten audiotallenne-postituslistalle ilmoittautumiset sähköpostilla Artolle.
Osallistumismaksu: Ei osallistumismaksua, lahjoitukset tervetulleita.
Osallistuminen: Audiotallenne-postituslistalla oleville lähetämme sähköpostilla linkin kuuntelua varten.

Yhteys -viestin kuvaus

Yhteys

Monesti me ihmiset ajattelemme että meidän maalliset asiat ovat valtavan tärkeitä ja keskitymme niihin niin, ettei me huomata minkään muun olemassa oloa.

Maalliset asiat on tärkeä hoitaa parhaalla mahdollisella tavalla, mutta on olemassa henkinen ulottuvuus johon olisi hyvä olla yhteydessä. Tämä ulottuvuus unohtuu, ellei me tietoisesti asetuta sen piiriin tai yhteyteen.

Tällä tallenteella opastan sinua tulemaan yhteyteen henkisen ulottuvuuden kanssa, jotta oppisit tuntemaan oman henkisen puolesi, eli Todellisen Itsen, joka olet. Sinulta ei vaadita muuta kuin mukana oloa ja antautumista rentoon olemisen tilaan, jossa voit kokea yhteyden itseesi.

Jos et ole koskaan tavannut Artoa fyysisesti, tai ollut häneen yhteydessä netin välityksellä, etkä ole hänen "audiotallenne" -postituslistallaan, voit tiedustella häneltä sähköpostilla mahdollisuudesta kuunnella "Yhteys" -audiotallenne.

Yleistä tietoa

Audiotallenne soveltuu rentoutumisesta, kehotietoisuuden ja mielenrauhan lisäämisestä, ja oman Itsen kaikkein syvimmästä todellisuudesta kiinnostuneille aikuisille.
Tallenteen sisältö määräytyy aiheen mukaan. Perustana on rentoutuminen ja asettuminen lepoon avoimin mielin kuuntelemaan sisimmässäsi tapahtuvaa resonointia kuuntelun aikana välittyvään energiaan ja puhuttuun viestiin. Kuulijoiden ei tarvitse tehdä mitään, he voivat olla levossa kehosta ja hengityksestä sekä sisäisestä kokemuksesta tietoisina.
Tavoitteena on mielenrauhan kokeminen, rentoutuminen ja etenkin kokemuksellinen itsetuntemus.

Tarkemmat ohjeet lähetetään tarvittaessa osallistujille sähköpostilla.

Myös Kahden kesken tapaaminen netin välityksellä on mahdollista varata.