Ei ohje -audiotallenne

Aika: Audiotallenne julkaistaan 22.2.2024 noin klo 18.
Paikka: Internet
Tapahtuman järjestää: Intuitive Arts
Ohjaaja: Arto Neuvonen
Tiedustelut: Sähköpostilla Artolta.
Ilmoittautuminen: Kuuntelua varten audiotallenne-postituslistalle ilmoittautumiset sähköpostilla Artolle.
Osallistumismaksu: Ei osallistumismaksua, lahjoitukset tervetulleita.
Osallistuminen: Audiotallenne-postituslistalla oleville lähetämme sähköpostilla linkin kuuntelua varten.

Ei ohje -viestin kuvaus

Ei ohje

Olen paljon puhunut ja kertonut erilaisista asioista ja käsitteistä liittyen todellisuuteen ja sen kokemiseen. Silloin kun käytetään sanoja, tulee helposti tunne että sanojen tarkoituksena on opastaa ja neuvoa jonkin asian suhteen. Kuitenkin tämä "asia", josta olen halunnut kertoa ihmisille ei ole tästä maailmasta ja siksi siitä ei voi antaa ohjeita, kuten tässä maailmassa annetaan asioista.

Tämän kertaisessa tallenteessa en anna ohjeita, vaikka näennäisesti se saattaa siltä tuntua, jos pidät kiinni tämän maailman tavasta suhtautua asioihin.

"Ei ohje" on siis ohjeen puuttuminen tai ohjeen vastakohta, mutta sillä saattaa kuitenkin olla vaikutus sinuun. Voit kuunnella tallenteen, mutta muistutan sinua, että kyseessä on ei ohje.

Jos et ole koskaan tavannut Artoa fyysisesti, tai ollut häneen yhteydessä netin välityksellä, etkä ole hänen "audiotallenne" -postituslistallaan, voit tiedustella häneltä sähköpostilla mahdollisuudesta kuunnella "Ei ohje" -audiotallenne.

Yleistä tietoa

Audiotallenne soveltuu rentoutumisesta, kehotietoisuuden ja mielenrauhan lisäämisestä, ja oman Itsen kaikkein syvimmästä todellisuudesta kiinnostuneille aikuisille.
Tallenteen sisältö määräytyy aiheen mukaan. Perustana on rentoutuminen ja asettuminen lepoon avoimin mielin kuuntelemaan sisimmässäsi tapahtuvaa resonointia kuuntelun aikana välittyvään energiaan ja puhuttuun viestiin. Kuulijoiden ei tarvitse tehdä mitään, he voivat olla levossa kehosta ja hengityksestä sekä sisäisestä kokemuksesta tietoisina.
Tavoitteena on mielenrauhan kokeminen, rentoutuminen ja etenkin kokemuksellinen itsetuntemus.

Tarkemmat ohjeet lähetetään tarvittaessa osallistujille sähköpostilla.

Myös Kahden kesken tapaaminen netin välityksellä on mahdollista varata.