Prosessi kesken -audiotallenne

Aika: Audiotallenne julkaistaan 7.3.2024 noin klo 18.
Paikka: Internet
Tapahtuman järjestää: Intuitive Arts
Ohjaaja: Arto Neuvonen
Tiedustelut: Sähköpostilla Artolta.
Ilmoittautuminen: Kuuntelua varten audiotallenne-postituslistalle ilmoittautumiset sähköpostilla Artolle.
Osallistumismaksu: Ei osallistumismaksua, lahjoitukset tervetulleita.
Osallistuminen: Audiotallenne-postituslistalla oleville lähetämme sähköpostilla linkin kuuntelua varten.

Prosessi kesken -viestin kuvaus

Prosessi kesken

Itseoivallus on prosessi, jonka seurauksena ihminen oppii tuntemaan itsensä sellaisena kuin todellisuudessa on. Tämä prosessi voi olla nopea tai se voi viedä runsaasti aikaa. Varsinainen itseoivallus ei vie lainkaan aikaa, koska se tapahtuu ajattomuudessa, mutta valmistautuminen tuohon ajattomuudessa tapahtuvaan kokemukseen tapahtuu ajassa.

Prosessissa on erilaisia vaiheita. Tästä johtuen voi olla että myös näiden tallenteiden sisältö ja julkaisutiheys voivat muuttua. Kaikki selviää aikanaan.

Kuuntelemalla tämä tallenne sinulle avautuu mahdollisuus kokea itseoivallus siirtymällä ajasta ajattomuuteen ja sitten takaisin ajan piiriin. Tämän jälkeen sinun prosessisi jatkuu omalla tavallaan hamaan päätökseensä asti.

Jos et ole koskaan tavannut Artoa fyysisesti, tai ollut häneen yhteydessä netin välityksellä, etkä ole hänen "audiotallenne" -postituslistallaan, voit tiedustella häneltä sähköpostilla mahdollisuudesta kuunnella "Prosessi kesken" -audiotallenne.

Yleistä tietoa

Audiotallenne soveltuu rentoutumisesta, kehotietoisuuden ja mielenrauhan lisäämisestä, ja oman Itsen kaikkein syvimmästä todellisuudesta kiinnostuneille aikuisille.
Tallenteen sisältö määräytyy aiheen mukaan. Perustana on rentoutuminen ja asettuminen lepoon avoimin mielin kuuntelemaan sisimmässäsi tapahtuvaa resonointia kuuntelun aikana välittyvään energiaan ja puhuttuun viestiin. Kuulijoiden ei tarvitse tehdä mitään, he voivat olla levossa kehosta ja hengityksestä sekä sisäisestä kokemuksesta tietoisina.
Tavoitteena on mielenrauhan kokeminen, rentoutuminen ja etenkin kokemuksellinen itsetuntemus.

Tarkemmat ohjeet lähetetään tarvittaessa osallistujille sähköpostilla.

Myös Kahden kesken tapaaminen netin välityksellä on mahdollista varata.