Prosessi jatkuu -audiotallenne

Aika: Audiotallenne julkaistaan 14.3.2024 noin klo 18.
Paikka: Internet
Tapahtuman järjestää: Intuitive Arts
Ohjaaja: Arto Neuvonen
Tiedustelut: Sähköpostilla Artolta.
Ilmoittautuminen: Kuuntelua varten audiotallenne-postituslistalle ilmoittautumiset sähköpostilla Artolle.
Osallistumismaksu: Ei osallistumismaksua, lahjoitukset tervetulleita.
Osallistuminen: Audiotallenne-postituslistalla oleville lähetämme sähköpostilla linkin kuuntelua varten.

Prosessi jatkuu -viestin kuvaus

Prosessi jatkuu

Itseoivallus on prosessi, jonka seurauksena ihminen oppii tuntemaan itsensä sellaisena kuin todellisuudessa on. Mikäli kuuntelit edellisen viesti ja jos tuntuu, että prosessi on osaltasi edelleen kesken, niin tässä viestissä jatkamme prosessia.

Kuuntelemalla tämä tallenne sinulle avautuu mahdollisuus kokea itseoivallus siirtymällä ajasta ajattomuuteen ja sitten takaisin ajan piiriin. Sen jälkeen prosessi jatkuu niin että lopulta illuusion harha ei pysty enään asettumaan sinun fyysisen olemuksesi ja todellisen itsesi väliin.

Jos et ole koskaan tavannut Artoa fyysisesti, tai ollut häneen yhteydessä netin välityksellä, etkä ole hänen "audiotallenne" -postituslistallaan, voit tiedustella häneltä sähköpostilla mahdollisuudesta kuunnella "Prosessi jatkuu" -audiotallenne.

Yleistä tietoa

Audiotallenne soveltuu rentoutumisesta, kehotietoisuuden ja mielenrauhan lisäämisestä, ja oman Itsen kaikkein syvimmästä todellisuudesta kiinnostuneille aikuisille.
Tallenteen sisältö määräytyy aiheen mukaan. Perustana on rentoutuminen ja asettuminen lepoon avoimin mielin kuuntelemaan sisimmässäsi tapahtuvaa resonointia kuuntelun aikana välittyvään energiaan ja puhuttuun viestiin. Kuulijoiden ei tarvitse tehdä mitään, he voivat olla levossa kehosta ja hengityksestä sekä sisäisestä kokemuksesta tietoisina.
Tavoitteena on mielenrauhan kokeminen, rentoutuminen ja etenkin kokemuksellinen itsetuntemus.

Tarkemmat ohjeet lähetetään tarvittaessa osallistujille sähköpostilla.

Myös Kahden kesken tapaaminen netin välityksellä on mahdollista varata.