Kuuntelu -audiotallenne

Aika: Audiotallenne julkaistaan 21.3.2024 noin klo 18.
Paikka: Internet
Tapahtuman järjestää: Intuitive Arts
Ohjaaja: Arto Neuvonen
Tiedustelut: Sähköpostilla Artolta.
Ilmoittautuminen: Kuuntelua varten audiotallenne-postituslistalle ilmoittautumiset sähköpostilla Artolle.
Osallistumismaksu: Ei osallistumismaksua, lahjoitukset tervetulleita.
Osallistuminen: Audiotallenne-postituslistalla oleville lähetämme sähköpostilla linkin kuuntelua varten.

Kuuntelu -viestin kuvaus

Kuuntelu

Tämän tallenteen tarkoitus on auttaa meitä kuuntelemaan oikein. Ei kuuntelemaan tätä tallennetta tai sen sanomaa, vaan kuuntelemaan oikealla tavalla jotain mitä ei kuulla korvilla.

Meillä kaikilla on ajatuksia ja tarinoita joita me kuullaan aivan kuin joku juttelisi pään sisällä. Näitä me kuuntelemme päivin ja öin, mutta kuuntelemmeko me sitä mikä "puhuu" noiden äänien takana.

Itsetuntemuksen kehittymiseksi ja kokemiseksi on tärkeää oppia kuuntelemaan oikealla tavalla ja oikeaa viisauden lähdettä. Voit kuunnella tämän tallenteen ja opetella oikeanlaista kuuntelua. Se on suureksi avuksi tielläsi todelliseen itsetuntemukseen.

Jos et ole koskaan tavannut Artoa fyysisesti, tai ollut häneen yhteydessä netin välityksellä, etkä ole hänen "audiotallenne" -postituslistallaan, voit tiedustella häneltä sähköpostilla mahdollisuudesta kuunnella "Kuuntelu" -audiotallenne.

Yleistä tietoa

Audiotallenne soveltuu rentoutumisesta, kehotietoisuuden ja mielenrauhan lisäämisestä, ja oman Itsen kaikkein syvimmästä todellisuudesta kiinnostuneille aikuisille.
Tallenteen sisältö määräytyy aiheen mukaan. Perustana on rentoutuminen ja asettuminen lepoon avoimin mielin kuuntelemaan sisimmässäsi tapahtuvaa resonointia kuuntelun aikana välittyvään energiaan ja puhuttuun viestiin. Kuulijoiden ei tarvitse tehdä mitään, he voivat olla levossa kehosta ja hengityksestä sekä sisäisestä kokemuksesta tietoisina.
Tavoitteena on mielenrauhan kokeminen, rentoutuminen ja etenkin kokemuksellinen itsetuntemus.

Tarkemmat ohjeet lähetetään tarvittaessa osallistujille sähköpostilla.

Myös Kahden kesken tapaaminen netin välityksellä on mahdollista varata.