Luovuta -audiotallenne

Aika: Audiotallenne julkaistaan 4.4.2024 noin klo 14.
Paikka: Internet
Tapahtuman järjestää: Intuitive Arts
Ohjaaja: Arto Neuvonen
Tiedustelut: Sähköpostilla Artolta.
Ilmoittautuminen: Kuuntelua varten audiotallenne-postituslistalle ilmoittautumiset sähköpostilla Artolle.
Osallistumismaksu: Ei osallistumismaksua, lahjoitukset tervetulleita.
Osallistuminen: Audiotallenne-postituslistalla oleville lähetämme sähköpostilla linkin kuuntelua varten.

Luovuta -viestin kuvaus

Luovuta

Luovuttaminen on yhteiskunnassa yleisesti ottaen heikkouden ja huonommuuden merkki. Jos haluat pärjätä työelämässä, armeijassa, politiikassa jne., sinun on jaksettava ponnistella, etkä saa luovuttaa.

Kuitenkin jos haluat voida hyvin ja olla terve tulee sinun luovuttaa ja rentoutua sekä levätä. Jotain on siis pielessä yhteiskunnassa jos meillä ei ole lupaa luovuttaa.

Mikäli haluamme oppia tuntemaan itsemme sellaisena kuin oikeasti olemme, on meidän luovuttava jostain, jota pidämme tärkeänä ja josta ihmiset eivät yleensä ole valmiita luopumaan. Kuuntele tämä tallenne ja päätä sitten haluatko luovuttaa, vai ponnisteletko ja taistelet katkeraan loppuun saakka.

Jos et ole koskaan tavannut Artoa fyysisesti, tai ollut häneen yhteydessä netin välityksellä, etkä ole hänen "audiotallenne" -postituslistallaan, voit tiedustella häneltä sähköpostilla mahdollisuudesta kuunnella "Luovuta" -audiotallenne.

Yleistä tietoa

Audiotallenne soveltuu rentoutumisesta, kehotietoisuuden ja mielenrauhan lisäämisestä, ja oman Itsen kaikkein syvimmästä todellisuudesta kiinnostuneille aikuisille.
Tallenteen sisältö määräytyy aiheen mukaan. Perustana on rentoutuminen ja asettuminen lepoon avoimin mielin kuuntelemaan sisimmässäsi tapahtuvaa resonointia kuuntelun aikana välittyvään energiaan ja puhuttuun viestiin. Kuulijoiden ei tarvitse tehdä mitään, he voivat olla levossa kehosta ja hengityksestä sekä sisäisestä kokemuksesta tietoisina.
Tavoitteena on mielenrauhan kokeminen, rentoutuminen ja etenkin kokemuksellinen itsetuntemus.

Tarkemmat ohjeet lähetetään tarvittaessa osallistujille sähköpostilla.

Myös Kahden kesken tapaaminen netin välityksellä on mahdollista varata.