Palvelija -audiotallenne

Aika: Audiotallenne julkaistaan 11.4.2024 noin klo 11.
Paikka: Internet
Tapahtuman järjestää: Intuitive Arts
Ohjaaja: Arto Neuvonen
Tiedustelut: Sähköpostilla Artolta.
Ilmoittautuminen: Kuuntelua varten audiotallenne-postituslistalle ilmoittautumiset sähköpostilla Artolle.
Osallistumismaksu: Ei osallistumismaksua, lahjoitukset tervetulleita.
Osallistuminen: Audiotallenne-postituslistalla oleville lähetämme sähköpostilla linkin kuuntelua varten.

Palvelija -viestin kuvaus

Palvelija

Kun olin armeijassa, niin sitä kutsuttiin asepalveluksi. Olin pakotettu tarttumaan aseeseen ja palvelemaan organisaatiota jota kutsutaan armeijaksi tai peitenimellä "puolustusvoimat".

Jos jokin toiminta on pakonomaista eikä siinä ole vapautta, niin silloin on kyseenalaista puhua palvelemisesta. Ehkä sitä pitäisi kutsua sen oikeammalla nimellä, joka voisi olla vaikka orjuutus.

Tässä tallenteessa puhun todellisesta palvelemisesta ja kuinka oikeasti palvella, jotta voisi kokea olevansa vapaa ja samalla palvelija.

Jos olet palveluammatissa tai tunnet palvelualaa, voi tämän tallenteen kuuntelu avata sinulle uudenlaista näkemystä liittyen käsitteisiin palvelija ja todellinen palvelu.

Me kaikki olemme palvelijoita, mutta kenen tai minkä palveluksessa olemme? Se saattaa avautua omalta kohdaltasi tämän tallenteen kuuntelun kautta.

Jos et ole koskaan tavannut Artoa fyysisesti, tai ollut häneen yhteydessä netin välityksellä, etkä ole hänen "audiotallenne" -postituslistallaan, voit tiedustella häneltä sähköpostilla mahdollisuudesta kuunnella "Palvelija" -audiotallenne.

Yleistä tietoa

Audiotallenne soveltuu rentoutumisesta, kehotietoisuuden ja mielenrauhan lisäämisestä, ja oman Itsen kaikkein syvimmästä todellisuudesta kiinnostuneille aikuisille.
Tallenteen sisältö määräytyy aiheen mukaan. Perustana on rentoutuminen ja asettuminen lepoon avoimin mielin kuuntelemaan sisimmässäsi tapahtuvaa resonointia kuuntelun aikana välittyvään energiaan ja puhuttuun viestiin. Kuulijoiden ei tarvitse tehdä mitään, he voivat olla levossa kehosta ja hengityksestä sekä sisäisestä kokemuksesta tietoisina.
Tavoitteena on mielenrauhan kokeminen, rentoutuminen ja etenkin kokemuksellinen itsetuntemus.

Tarkemmat ohjeet lähetetään tarvittaessa osallistujille sähköpostilla.

Myös Kahden kesken tapaaminen netin välityksellä on mahdollista varata.