Ajatus -audiotallenne

Aika: Audiotallenne julkaistaan 18.4.2024 noin klo 18.
Paikka: Internet
Tapahtuman järjestää: Intuitive Arts
Ohjaaja: Arto Neuvonen
Tiedustelut: Sähköpostilla Artolta.
Ilmoittautuminen: Kuuntelua varten audiotallenne-postituslistalle ilmoittautumiset sähköpostilla Artolle.
Osallistumismaksu: Ei osallistumismaksua, lahjoitukset tervetulleita.
Osallistuminen: Audiotallenne-postituslistalla oleville lähetämme sähköpostilla linkin kuuntelua varten.

Ajatus -viestin kuvaus

Ajatus

Olen usein huomannut itseni sanovan ja kuullut muidenkin sanovan: "tuli mieleen ajatus että..."

Ajattelua on kautta aikojen arvostettu kovasti ja älymystöä ja filosofeja pidetty korkeassa arvossa, mutta onko ajattelu aina oleellista tai tarpeellista, tai voisiko se olla joskus jopa haitaksi.

On olemassa niin kutsuttuja negatiivisia ja positiivisia ajatuksia. Onko sillä väliä, minkälaisia ajatuksia mielessä liikkuu? Kuinka ajatuksiin tulisi suhtautua, tai kuinka välttää ajatusten negatiivisia vaikutuksia?

Tällä tallenteella tutustumme mielessä liikkuviin ajatuksiin ja opettelemme tunnistamaan niitä sekä niiden vaikutuksia. Harjoittelemme säästämään energiaamme, vapautumaan turhasta tai haitallisesta ajattelusta ja ajattelemaan niin että se tuottaa hyvää itsellemme ja lähimmäisillemme.

Jos et ole koskaan tavannut Artoa fyysisesti, tai ollut häneen yhteydessä netin välityksellä, etkä ole hänen "audiotallenne" -postituslistallaan, voit tiedustella häneltä sähköpostilla mahdollisuudesta kuunnella "Ajatus" -audiotallenne.

Yleistä tietoa

Audiotallenne soveltuu rentoutumisesta, kehotietoisuuden ja mielenrauhan lisäämisestä, ja oman Itsen kaikkein syvimmästä todellisuudesta kiinnostuneille aikuisille.
Tallenteen sisältö määräytyy aiheen mukaan. Perustana on rentoutuminen ja asettuminen lepoon avoimin mielin kuuntelemaan sisimmässäsi tapahtuvaa resonointia kuuntelun aikana välittyvään energiaan ja puhuttuun viestiin. Kuulijoiden ei tarvitse tehdä mitään, he voivat olla levossa kehosta ja hengityksestä sekä sisäisestä kokemuksesta tietoisina.
Tavoitteena on mielenrauhan kokeminen, rentoutuminen ja etenkin kokemuksellinen itsetuntemus.

Tarkemmat ohjeet lähetetään tarvittaessa osallistujille sähköpostilla.

Myös Kahden kesken tapaaminen netin välityksellä on mahdollista varata.