Toiminta -audiotallenne

Aika: Audiotallenne julkaistaan 25.4.2024 noin klo 18.
Paikka: Internet
Tapahtuman järjestää: Intuitive Arts
Ohjaaja: Arto Neuvonen
Tiedustelut: Sähköpostilla Artolta.
Ilmoittautuminen: Kuuntelua varten audiotallenne-postituslistalle ilmoittautumiset sähköpostilla Artolle.
Osallistumismaksu: Ei osallistumismaksua, lahjoitukset tervetulleita.
Osallistuminen: Audiotallenne-postituslistalla oleville lähetämme sähköpostilla linkin kuuntelua varten.

Toiminta -viestin kuvaus

Toiminta

Kaikki jotka ovat kuunnelleet aikaisempia tallenteita, ovat tulleet huomaamaan että hellittäminen, irti päästäminen, rentoutuminen ja oleminen ovat sanoja jotka vilisevät puheessa. Olen kertonut kuinka itsetuntemukseen voi päästä noilla keinoilla.

Onko olemassa kuitenkin jotain mitä voi tehdä itsetuntemuksen eteen, joka auttaa silloin kun 100% irti päästäminen ei tunnu onnistuvan.

Tällä tallenteella paneudumme sellaiseen toimintaan oman mielen alueella, mikä johtaa sinua kohti itsetuntemusta. Kysymyksessä ei kuitenkaan ole järkeily, ajattelu vaan jotain mitä ihmiset eivät yleensä huomaa, tai eivät osaa toimia sopivalla tavalla, jotta totuus itsestä ja harhasta paljastuisi.

Jos toiminta mielen alueella tuntuu liian raskaalta juuri nyt, niin voit kuunnella tallenteen ja toiminnan sijasta antautua lepoon ja rentouteen kuuntelun ajaksi. Totuus itsestä on lähempänä kuin voit kuvitella tai uskoa. Kuuntele, lepää ja ylläty.

Jos et ole koskaan tavannut Artoa fyysisesti, tai ollut häneen yhteydessä netin välityksellä, etkä ole hänen "audiotallenne" -postituslistallaan, voit tiedustella häneltä sähköpostilla mahdollisuudesta kuunnella "Toiminta" -audiotallenne.

Yleistä tietoa

Audiotallenne soveltuu rentoutumisesta, kehotietoisuuden ja mielenrauhan lisäämisestä, ja oman Itsen kaikkein syvimmästä todellisuudesta kiinnostuneille aikuisille.
Tallenteen sisältö määräytyy aiheen mukaan. Perustana on rentoutuminen ja asettuminen lepoon avoimin mielin kuuntelemaan sisimmässäsi tapahtuvaa resonointia kuuntelun aikana välittyvään energiaan ja puhuttuun viestiin. Kuulijoiden ei tarvitse tehdä mitään, he voivat olla levossa kehosta ja hengityksestä sekä sisäisestä kokemuksesta tietoisina.
Tavoitteena on mielenrauhan kokeminen, rentoutuminen ja etenkin kokemuksellinen itsetuntemus.

Tarkemmat ohjeet lähetetään tarvittaessa osallistujille sähköpostilla.

Myös Kahden kesken tapaaminen netin välityksellä on mahdollista varata.