Rakkaus Rukous -audiotallenne

Aika: Audiotallenne julkaistaan 9.5.2024 noin klo 18.
Paikka: Internet
Tapahtuman järjestää: Intuitive Arts
Ohjaaja: Arto Neuvonen
Tiedustelut: Sähköpostilla Artolta.
Ilmoittautuminen: Kuuntelua varten audiotallenne-postituslistalle ilmoittautumiset sähköpostilla Artolle.
Osallistumismaksu: Ei osallistumismaksua, lahjoitukset tervetulleita.
Osallistuminen: Audiotallenne-postituslistalla oleville lähetämme sähköpostilla linkin kuuntelua varten.

Rakkaus Rukous -viestin kuvaus

Rakkaus Rukous

Pelkästä rakkaudesta puhuminen tai kirjoittaminen johtaa helposti meidän mielen fantasiamatkalle, mutta jos yhdistetään rakkaus ja rukous toisiinsa, niin silloin on ehkä helpompi pysyä keskittyneenä oleelliseen ja oivaltaa jotain uutta itsestä.

Tämän kertainen tallenne on johdatus rukoukseen ja samalla rakkauteen, tai rakkauteen ja samalla rukoukseen. Jos et ole koskaan rukoillut, niin voit silti kokeilla olisiko tässä jotain sinulle. Rohkeasti vaan kuuntelemaan ja sitten kokeilemaan saamiasi vinkkejä käytännössä. Loppu jää sinun ja Korkeimman väliseksi asiaksi ja se on parasta juuri niin, sillä kukaan ihminen ei voi olla sinun tukenasi jatkuvasti niin kuin Korkein on.

Jos et ole koskaan tavannut Artoa fyysisesti, tai ollut häneen yhteydessä netin välityksellä, etkä ole hänen "audiotallenne" -postituslistallaan, voit tiedustella häneltä sähköpostilla mahdollisuudesta kuunnella "Rakkaus Rukous" -audiotallenne.

Yleistä tietoa

Audiotallenne soveltuu rentoutumisesta, kehotietoisuuden ja mielenrauhan lisäämisestä, ja oman Itsen kaikkein syvimmästä todellisuudesta kiinnostuneille aikuisille.
Tallenteen sisältö määräytyy aiheen mukaan. Perustana on rentoutuminen ja asettuminen lepoon avoimin mielin kuuntelemaan sisimmässäsi tapahtuvaa resonointia kuuntelun aikana välittyvään energiaan ja puhuttuun viestiin. Kuulijoiden ei tarvitse tehdä mitään, he voivat olla levossa kehosta ja hengityksestä sekä sisäisestä kokemuksesta tietoisina.
Tavoitteena on mielenrauhan kokeminen, rentoutuminen ja etenkin kokemuksellinen itsetuntemus.

Tarkemmat ohjeet lähetetään tarvittaessa osallistujille sähköpostilla.

Myös Kahden kesken tapaaminen netin välityksellä on mahdollista varata.