Anteeksi

Aika: Maanantai 1.3.2021. klo 18.00 - n. 19.20 (varaa reilusti vapaata aikaa harjoituksen jälkeen)
Paikka: Zoom, Internet
Tapahtuman järjestää: Intuitive Arts
Ohjaaja: Arto Neuvonen
Tiedustelut: Sähköpostilla Artolta hyvissä ajoin, mieluiten muutama päivä ennen tapahtumapäivää (myöhäisiin tiedusteluihin ei välttämättä ehditä vastata)
Ilmoittautuminen: Sähköpostilla Artolle Pe 26.2.2021 klo 16:00 mennessä.
Osallistumismaksu: Ei osallistumismaksua, lahjoitukset tervetulleita.
Osallistumisohjeet: Tapaamiseen ilmoittautuneille lähetämme sähköpostilla viimeistään tapaamispäivänä ohjeistuksen osallistumista varten ja koodin jolla pääsee mukaan tapaamiseen.

Anteeksi -tapahtuman kuvaus

Viime kerralla aiheena oli Synti. Käsittelimme myös syntien anteeksi saamista. Jos et ollut viimeksi mukana tai koet ettet ole saanut syntejäsi anteeksi, niin saat sen anteeksi.

Tällä kertaa keskitymme anteeksi saamiseen, anteeksi antamiseen ja anteeksi pyytämiseen. Toisin sanoen siihen mitä kovin yleisesti käytetty "anteeksi" sana pohjimmiltaan tarkoittaa ja kuinka elää todeksi anteeksi antaminen ja anteeksi saaminen.

Tällä kerralla on luvassa paljon anteeksi saamista. Voit ehkä myös oppia antamaan anteeksi sellaista, mitä et ole tähän mennessä osannut anteeksi antaa.

Sinun ei tarvitse pyytää anteeksi vaikka et pääsisi tähän tapaamiseen, sillä olen jo antanut sen anteeksi.

Jos kuitenkin pääset tulemaan tapaamiseen, saat senkin anteeksi. ;)

Anteeksi että tämä tapaamisen esittely on näin lyhyt ja epäselvä, tai jos tämä on tai ei ole viimeinen järjestämäni etätapaaminen...

Ensikertalaisia jotka eivät ole koskaan tavanneet Artoa fyysisesti, tai netin välityksellä, pyydetään tiedustelemaan häneltä sähköpostilla osallistumismahdollisuudesta "Anteeksi" -tapahtumaan (mielellään useita päiviä ennen tapaamispäivää).

Yleinen tapahtumakuvaus

Tapaaminen soveltuu rentoutumisesta, kehotietoisuuden ja mielenrauhan lisäämisestä, ja oman Itsen kaikkein syvimmästä todellisuudesta kiinnostuneille aikuisille.
Tapahtuman sisältö määräytyy aiheen ja osallistujien mukaan. Perustana on rentoutuminen ja asettuminen lepoon avoimin mielin kuuntelemaan sisimmässäsi tapahtuvaa resonointia tapaamisen aikana välittyvään energiaan ja puhuttuun viestiin. Tapaamiseen osallistujien ei tarvitse tehdä mitään, he voivat olla levossa kehosta ja hengityksestä sekä sisäisestä kokemuksesta tietoisina.
Tavoitteena on mielenrauhan kokeminen, rentoutuminen ja etenkin kokemuksellinen itsetuntemus.

Tarkemmat ohjeet lähetetään osallistujille sähköpostilla ennen tapaamista.

Kahden kesken tapaamisen voit varata, jos ryhmätapaaminen ei ole sinun juttu juuri nyt.